Mechanic Optricks (Red) by Mechanic Industries Mărește
Mechanic Optricks (Red) by Mechanic Industries
Mechanic Optricks (Red) by Mechanic Industries Mechanic Optricks (Red) by Mechanic Industries Mechanic Optricks (Red) by Mechanic Industries Mechanic Optricks (Red) by Mechanic Industries Mechanic Optricks (Red) by Mechanic Industries Mechanic Optricks (Red) by Mechanic Industries Mechanic Optricks (Red) by Mechanic Industries video

Mechanic Optricks (Red) by Mechanic Industries

Cartile de joc Optricks Red duc magia ta intr-o alta dimensiune.
Daca ai deja un pachet Optricks prima versiune, stii deja ca vorbim de un pachet de carti de joc special. Aceasta editie este imbunatatita. Include carti gaff inovative, dar in plus, vei primi si rutine puternice care sa puna in valoare aceste carti de joc speciale. Vei combina iluziile optice cu indemanarea si vei crea momente magice extraordinare.
Cumpara acest pachet impreuna cu pachetul Visualies Gaff System by Mechanic Industries si vei beneficia de o reducere de 24 lei folosind codul OPTRICKS in pasul de comanda.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 6 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 6 puncte adica un cupon de 3.00 lei.


60.00 lei

Wishlist

Descriere

Caracteristici:

- Flip-book animation 
- Anamorphic Queen Gaff 
- OptiBox 'Empty Box' Gaff 
- Grinder Double Sider Gaff 
- Double Backer 
- Custom Ace of Spades 
- Stylized standard court cards 
- Bee Stock with Magicians Finish 
- Printed by USPCC 
- Tutoriale gratuite

Include de asemenea o carte spate dublu - pe care cei de la Mechanic Industries te vor invata sa o foloseti impreuna cu celelalte carti gaff.

Important: Sigiliul poate fi folosit la un efect de magie, de aceea isi recomandam sa il il deschizi cu atentie.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Atat cartile de joc sunt superbe cat si cartile gaff

Imi place pachetul pentru ca 1. are animatie pe spate 2. contine carti de joc gaff cu care poti face trucuri. De mult ori mi-a fost super util sa ii impresionez pe cei din jur. Il recomand.