Despre Jucarie si Magie


DESPRE JUCARIE SI MAGIE

Am deschis magazinul JUCARIE si MAGIE in 2015, cu dorinta sa introducem pe piata din Romania carti de joc originale Bicycle si trucuri de magie uimitoare, pe care sa le poata realiza chiar clientii nostri. De atunci, aducem cele mai bune carti de joc Bicycle si alte brand-uri de top, trucuri si truse de magie pentru copii, incepatori si profesionisti, jucariile TEGU - ecologice tip Montessori, cuburi rubik, jocuri de inteligenta.

MAGAZINUL DE MAGIE din Bucuresti - magic shop

Este un loc unic, in care vei avea experiente de neuitat. Trucurile de magie sunt demonstrate si explicate de catre un magician profesionist, va ajutam sa alegeti cartile de joc cele mai bune, va punem la dispozitie mostre de carti de joc pentru a le testa live. Copiii se pot juca si pot testa jucariile Tegu.

Program Magazin: Luni - Vineri 12:00 - 17:00, Sambata 12:00 - 15:00, Duminica inchis.
Nu poti ajunge in intervalul de mai sus? E OK, contacteaza-ne si stabilim impreuna un alt interval in care sa ne vizitezi.

Adresa: Sos. Vitan Barzesti, 7D, in RIN GRAND HOTEL (da, chiar in hotel, la etaj 1, vizavi de receptie), Bucuresti, Sector 4.
Telefon: 0729 557 632
Parcare: 30 minute gratuite in parcarea hotelului


Descopera magia din magazinul nostru:
EVENIMENTE ORGANIZATE LA NOI IN MAGAZIN

- Seminarii - Seminarul JOSHUA JAY
- Workshop-uri
- Lunar, organizam intalniri si concursuri pentru pasionati de magie si cardistry (urmareste-ne pe Instagram si Facebook
)La JUCARIE SI MAGIE gasiti:

- Carti de joc originale Bicycle si alte branduri de top precum Theory11, Fournier, Gamblers Warehouse, Art of Play, Ellusionist, Lotusinhand etc.
- Jucarii premium ecologice din lemn magnetic Tegu
- Trucuri de magie pentru incepatori & profesionisti
- Jocuri educative, puzzle si cuburi rubik
Pot fi achizitionate din magazin dar si online, livrare in 24h.

DISTRIBUTIE DE PRODUSE B2B & OFERTE CORPORATE

Suntem importatori si distribuitori de carti de joc Bicycle, jucarii din lemn magnetic TEGU si truse de magie pentru copii Marvin's Magic.

Daca detineti un magazin de jocuri / de cadouri / librarie sau online (in Bucuresti sau in tara) si doriti sa colaboram, contactati-ne! Raspundem foarte rapid cu detaliile referitoare la oferta noastra.

Pentru companii, oferim pachete atractive si avantajoase pentru sarbatori sau evenimente speciale. Contactati-ne pentru detalii.

Pentru gradinite, locuri de joaca si after-schools avem oferte speciale. Contactati-ne pentru detalii.

DATELE FIRMEI

Magic Hub SRL

CUI RO17345845,  J40/4772/11.03.2005
ING Bank, Cont IBAN: RO91INGB0000999906228516
Strada Vitan-Barzesti, nr 7D, Sector 4, cod postal 042121, Bucuresti, Romania

Tel: 0729 557 632

contact@jucariesimagie.ro, contact@magichub.ro


www.jucariesimagie.ro este inscris in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35545 din 03/07/2015.