Despre noi

Am deschis magazinul JUCARIE si MAGIE in 2015, cu dorinta sa introducem pe piata din Romania carti de joc originale Bicycle, trucuri de magie pe care sa le poata realiza chiar clientii nostri, jocuri de inteligenta, jucarii magice si curiozitati.

Suntem mai mult decat un magazin de magie si carti de joc, am creat un loc pentru mintile pasionate, plin de emotie, experiente, inspiratie si entuziasm. Multumim pentru review-rile celor care ne-au vizitat si ne-au inspirat sa fim mereu mai buni.

Adresa si Contact

Sos. Vitan Barzesti, 7D
RIN GRAND HOTEL
Bucuresti, Sector 4
Telefon: 0729557632
contact@jucariesimagie.ro

Program

Luni - Vineri: 12:00-17:00
Sambata: 12:00-15:00
Duminica: Inchis
Poti veni in alt interval?
Contacteaza-ne

MAGAZIN DE MAGIE SI CARTI DE JOC in Bucuresti - Magic Shop

Este un loc unic, in care vei avea experiente de neuitat. Trucurile de magie sunt demonstrate si explicate de catre un magician profesionist, va ajutam sa alegeti cartile de joc cele mai bune, va punem la dispozitie mostre de carti de joc pentru a le testa live. Copiii se pot juca si pot testa jocurile si jucariile.

In Magazinul JUCARIE SI MAGIE gasiti:

Carti de joc originale Bicycle si alte branduri de top precum Theory11, Fournier, Gamblers Warehouse, Art of Play, Ellusionist, Lotusinhand etc. Trucuri de magie pentru incepatori & profesionisti. Seturi de magie pentru copii. Jocuri educative, puzzle si cuburi rubik. Pot fi achizitionate din magazin dar si online, livrare in 24h.

Evenimente in Magic Shop

Seminarii - Seminarul JOSHUA JAY Workshop-uri Lunar, organizam intalniri si concursuri pentru pasionati de magie si cardistry (urmareste-ne pe Instagram si Facebook)

MAGIC HUB SRL


CUI RO17345845
J40/4772/2005
ING Bank
RO91INGB0000999906228516
Sos. Vitan-Barzesti, nr 7D, Sector 4, 042121
Bucuresti, Romania

contact@jucariesimagie.ro
contact@magichub.ro
Telefon: 0040729557632

DISTRIBUTIE B2B


Suntem importatori si distribuitori de carti de joc Bicycle, jucarii din lemn magnetic TEGU si truse de magie pentru copii Marvin's Magic.
Detineti un magazin de jocuri, de cadouri, librarie sau online (in Bucuresti sau in tara) si doriti sa colaboram? Contactati-ne!

Pentru companii, oferim pachete atractive si avantajoase pentru sarbatori sau evenimente speciale.Contactati-ne pentru detalii.

Ce spun Clientii despre noi (review-ri Google)