Banshees Advanced: Cards for Throwing

90,00 lei

Iti place aruncatul cu cartile de joc? Vrei sa iti imbunatatesti performantele in mod dramatic? Vrei sa devii aruncator de carti?Acest pachet de carti de joc incredibil a fost reinventat pentru viteza maxima, durabilitate, precizie si impact. Cu Banshees Advanced nu numai ca reusesti sa arunci cartile cu usurinta dar sunetul produs este unul special.

Realizat cu precizie si dintr-un material imbunatatit, Banshees Advanced face ca aruncatul cu carti de joc obisnuite sa fie invechit. Un aruncator experimentat de carti de joc stie ca atunci cand o carte de joc din carton presat este aruncata, aceasta se indoaie si isi pierde forma aerodinamica si precizia. Banshees Advanced isi pastreaza forma aerodinamica chiar si in cele mai aspre conditii. Nu se indoaie si isi pastreaza precizia si puterea de penetrare chiar si dupa o utilizare indelungata.Cand cartile tare Banshees Advanced taie aerul, noul design produce un sunet mai puternic, care da senzatia unei intensitati si viteza mai mare. Viteza maxima. Precizie maxima. Impact Maxim. Banshees Advanced este cel mai avansat pachet de carti de joc pentru aruncari al momentului.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 9 puncte de loialitate . Cosul tau contine 9 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 4,50 lei .


Detalii ale produsului

BANSHEESADVANCED

Referinte specifice

Review-uri (0)