Mental Prediction Board by Royal Magic Mărește
Mental Prediction Board by Royal Magic
Mental Prediction Board by Royal Magic Mental Prediction Board by Royal Magic video

Tablita predictiilor magice

Trei exemple prin care citesti gandurile intr-un singur truc de magie!
Acesta este un truc de magie de buzunar pe care sigur ti-ar placea sa il prezinti dar si sa il vezi in egala masura!

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 4 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 4 puncte adica un cupon de 2.00 lei.


40.00 lei

Wishlist

Descriere

Magicianul prezinta audientei o planseta cu 6 spatii pentru scris. Alege un spectator sa il asiste la acest truc de magie si il informeaza ca poate sa ii citeasca gandurile.
Va cere spectatorului sa se gandeasca la diferite obiecte si/sau culori si va scrie pe rand dupa fiecare intrebare, in cele trei spatii din partea de sus a tablitei la ce s-a gandit spectatorul dar fara sa le arate pentru moment publicului, ele fiind acoperite de placutele galbene. Il roaga inca odata pe spectator sa spuna la ce s-a gandit si va scrie acele informatii in celelalte trei locuri ramase libere.
Incet, magicianul va scoate placutele galbene si va arata publicului informatiile scrise. UIMITOR ! Toate cele 3 predictii scrise de magician (inaintea spectatorului) se potrivesc perfect cu ceea ce a gandit spectatorul!

Specificatii

NivelDificultateredus (pentru incepatori)
VarstaRecomandatapeste 3 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)