Isolated Red by Mr. Xuan Mărește
Isolated Red by Mr. Xuan
Isolated Red by Mr. Xuan Isolated Red by Mr. Xuan Isolated Red by Mr. Xuan Isolated Red by Mr. Xuan video

Isolated Red by Mr. Xuan

Un efect tip ACAAN "super clean" care poate fi folosit in rutine multiple.
Efectul ACAAN (Any card ar any number) - magicianul are un pachet de carti de joc amestecat in mana, un spectator spune la intamplare o carte de joc si un numar intre 1 si 52. Cartea aleasa va fi fix la numarul mentionat.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 21 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 21 puncte adica un cupon de 10.50 lei.


210.00 lei

Wishlist

Descriere

In 1950 David Berglas a creat unul dintre cele mai misterioase efecte "The Berglas Effect" care a pus pe jar pe foarte multi magicieni. Ulterior acest tip de efect a fost cunoscut ca ACAAN si este privit si in zilele noastre ca unul dintre cele mai imposibile efecte de magie.

Isolated este o versiune de ACAAN creata de Mr. Xuan. Te va invata in detaliu nu numai cum sa faci efectul intr-un mod curat (cum spun magicienii) insa si te va invata si despre psihologia si structura rutinei. Pentru ca atunci cand faci un truc de magie, trebuie sa tii cont de multe alte aspecte in afara de miscari si de tehnici.

Vei primi:
- 3 rutine foarte puternice
- 1 ora de Curs Masterclass in limba engleza
- pachetul de carti de joc Isolated (pe Bicycle)

Specificatii

NivelDificultateredus (pentru incepatori)
VarstaRecomandatapeste 10 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)