iSolation iPh6PLS by Peter Eggink Mărește
iSolation iPh6PLS by Peter Eggink
iSolation iPh6PLS by Peter Eggink video video

iSolation iPh6PLS by Peter Eggink

iSolation este versiunea mobila a clasicului efect "Card to window" (carte prin fereastra) realizat de atatia magicieni faimosi printre care si David Blaine.
Cu iSolation vei putea face acelasi efect cu husa de protectie a telefonului mobil ... in mana spectatorului.

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 12 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 12 puncte adica un cupon de 6.00 lei.


120.00 lei

Wishlist

Descriere

O carte este selectata de spectator si poate fi semnata. Apoi, un colt al cartii este rupt de spectator. Scoti iPhone-ul si il pui in mana acestuia. Coltul rupt il pui pe telefon si il acoperi cu cartea. Spectatorul isi pune mana peste carte poate reusete ca uneasca cele 2 bucati ... dar nu va reusi.

Ridici incet cartea de joc si vei vedea cum va trece incet husa solida de plastic a telefonului si va ajunge in interior. Imediat telefonul poate fi examinat si cartea d ejoc poate fi data ca suvenir.

Rutina este amuzanta si usor de realizat. In afara de carti de joc, poti folosi bancnote, carti de vizita etc. Primesti husa de Iphone 6 plus, gimmick-uri speciale si instructioni video.

Este necesar sa ai un Iphone 6 plus pentru a putea executa acest efect.

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)