iSolation iPh6PLS by Peter Eggink

120,00 lei
Livrare in 24h

iSolation este versiunea mobila a clasicului efect "Card to window" (carte prin fereastra) realizat de atatia magicieni faimosi printre care si David Blaine.Cu iSolation vei putea face acelasi efect cu husa de protectie a telefonului mobil ... in mana spectatorului.

O carte este selectata de spectator si poate fi semnata. Apoi, un colt al cartii este rupt de spectator. Scoti iPhone-ul si il pui in mana acestuia. Coltul rupt il pui pe telefon si il acoperi cu cartea. Spectatorul isi pune mana peste carte poate reusete ca uneasca cele 2 bucati ... dar nu va reusi.Ridici incet cartea de joc si vei vedea cum va trece incet husa solida de plastic a telefonului si va ajunge in interior. Imediat telefonul poate fi examinat si cartea d ejoc poate fi data ca suvenir.Rutina este amuzanta si usor de realizat. In afara de carti de joc, poti folosi bancnote, carti de vizita etc. Primesti husa de Iphone 6 plus, gimmick-uri speciale si instructioni video.Este necesar sa ai un Iphone 6 plus pentru a putea executa acest efect.

1
Ultimele produse in stoc

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 12 puncte de loialitate . Cosul tau contine 12 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 6,00 lei .


Detalii ale produsului

ISOLA_6

Fisa tehnica

Dificultate medie
Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)