Ambitio by David Forrest Mărește
Ambitio by David Forrest
Ambitio by David Forrest video video

Ambitio by David Forrest

Cu acest gimmick ingenios vei putea sa faci ca o carte aleasa liber de spectator sa apara prima intr-un pachet de carti de joc inchis. Si faptul ca se intampla asa poate fi vazut de spectator printr-o gaura mare din cutie. Apoi cutia este deschisa si chiar spectatorul scoate cartea aleasa din pachet.
Este un final spectaculos pentru efectul clasic Ambitious Card.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 19 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 19 puncte adica un cupon de 9.50 lei.


190.00 lei

Wishlist

Descriere

Cutia poate fi examinata si pachetul de carti de joc poate fi dat la examinat. Este un mod spectaculos de a incheia rutina "Ambitious card"

Include:
- gimmick realizat manual cu precizie si cutia de carti de joc bicycle taiata. 
- instructiuni

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)