Sherlock'oin by Thomas Riboulet and Anthony Stan

190,00 lei
Livrare in 24h

Thomas Riboulet si Anthony Stan au creat un efect incredibil! Sherlock'oin este un efect de magie pura! Una dintre metodele cele mai directe si curate de trimitere a unui obiect intr-un loc imposibil.

Iata ce poti face cu acest truc de magie incredibil!!! O carte selectata si semnata este pierduta in mijlocul pachetului.Toate cartile sunt introduse inapoi in cutie si este imprumutata o moneda de la unul dintre spectatori.Moneda este semnata de catre un spectator si este pozitionata pe pachetul de joc. Este luata in mana si instantaneu dispare.Moneda apare apoi in interiorul pachetului de carti de joc exact pe cartea semnata!Vei primi un truc personalizat gata de utilizare45 de minute de instructiuni online detaliate in limba englezaResetare instantanee Spectatorul chiar semneaza cartea si moneda. In loc de moneda puteti utiliza chiar si un inel imprumutat

1
Ultimele produse in stoc

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 19 puncte de loialitate . Cosul tau contine 19 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 9,50 lei .


Detalii ale produsului

SHERLOCKOIN

Fisa tehnica

Dificultate mare
Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)