Cuburi sonore Ferma Melissa and Doug Mărește
Cuburi sonore Ferma Melissa and Doug
Cuburi sonore Ferma Melissa and Doug Cuburi sonore Ferma Melissa and Doug

Cuburi sonore Ferma Melissa and Doug

Cand cuburile sunt puse pe tava de lemn in ordinea corecta, copilul va auzi sunete reale ale unor animale care traiesc la ferma: calut, vacuta, caine, oita, puercelus si cocos.
Jucandu-se cu aceste cuburi ingenioase, copiii vor invata legatura dintre cauza si efect, isi vor imbunatati abilitatile de rezolvare a problemelor si de a face asocieri.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 7 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 7 puncte adica un cupon de 3.50 lei.


70.00 lei

Wishlist

Descriere

Sunt necesare 2 baterii de tipul AAA, acestea nefiind incluse.

Dimensiuni: 17.8 x 9.5 x 11.4 cm
Dimensiune latura cub 7 cm
 
Premii individuale obtinute: Exceptional Parent Magazine - Best Toys for Your Child 2005.
Compania americana producatoare de jucarii Melissa&Doug a fost infiintata in anul 1989 ca o afacere de familie, Melissa prezentand primul sau puzzle in propria bucatarie catorva vecini interesati de jucariile cu valoare educativa deosebita pentru copii lor. De la acel moment si pana astazi compania creata de cei doi soti a primit nenumarate premii pentru intreaga activitate desfasurata in domeniul jucariillor educative cat si premii speciale individuale. Acum jucariile Melissa&Doug sunt recunoscute in toata lumea pentru valoarea lor educativa si calitatea lor exceptionala.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 2 ani
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)