• La reducere!

Carte Sa coloram

55,00 lei
Livrare in 24h

O carte din material textil ideala pentru activitatile menite sa dezvolte cunostintele copiilor despre lumea inconjuratoare si sa le dezvolte imaginatia. Cartea poate fi un bun insotitor atunci cand copii coloreaza sau picteaza pentru a invata combinatiile de culori.

Cartea are 8 pagini din material textil viu colorate pe care sunt cusute fructe si animale colorate:- capsuna- floare- peste- portocala- strugure- broscuta- 2 tuburi de culoriInclude 6 cercuri colorate (portocaliu, rosu, mov, albastru, verde, galben) din material textil, detasabile. Acestea pot fi atasate si reatasate de copii pe fructe sau animale in functie de culoare, ajutand la recunoasterea si invatarea culorilor.Paginile cu strugure, broscuta si portocala au in cotul de sus doua tuburi care arata din ce culori se poate obtine culoarea imaginii de pe pagina.Ultima pagina are cusute doua tuburi albe pe care se pot atasa bulinele colorate si un loc in care se poate atasa bulina cu culoarea obtinuta prin amestecarea celorlate doua.Pe pagina cartii sunt cusute fructe sau animale astfel incat au o textura frumoasa, usor de recunoscut si usor iesita in relief.Dimensiunea cartii: 23 x 20 cmJucarie recomandata copiilor peste 3 ani.

1
Ultimele produse in stoc

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

11905

Fisa tehnica

Varsta 3 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)