• Science Friction Invisible Deck

Science Friction Invisible Deck

90,00 lei
Livrare in 24h

Aceste carti de joc speciale au fost tratate cu Science Friction (fluidul revolutionar pentru carti de joc). Face tot ce face roughing fluid dar si tot ce nu face.

Daca ai avut vreodata un pachet de carti de joc trucate Invisible Deck, atunci vei sti ca in timp fluidul se va duce.  Cand cartile au prea mult fluid, atuci ele stau bine dar iti este greu sa arati cartea aleasa, daca fluidul este slab, atunci te vei chinui sa tii cartile unite pentru a evita sa dai "flash".

Cu aceasta inventie speciala si tratament, Science Friction, experienta de mai sus nu se va repeta. Cartile stau perfect aliniate, si oricand vrei sa gasesti o carte va fi simplu.
Iata pe scurt ce poti face cu un Invisible Deck, daca nu ai avut niciunul pana acum:
- scoti un pachet imaginar din buzunar
- un spectator "amesteca" pachetul si il taie. Acum el va alege o carte si o va arata celorlalti (de fapt, pana aici este un joc cu un pachet imaginar)
- spune-i spectatorului sa puna cartea aleasa cu fata in jos si sa o puna in pachet. Acum arati un pachet "vizibil" si cat se poate de real. 
- spectatorul spune ce carte a ales in gand si tu vei trece prin pachetul real si vei arata ca singura carte de joc cu fata in jos este cea aleasa de spectator.

Nicio miscare fortata sau ce tine de indemanare. Pachetul face totul.
Vei simti diferenta si durabilitatea acestu super pachet.

Produs de Card Shark cu Science Friction

1
Ultimele produse in stoc

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 9 puncte de loialitate . Cosul tau contine 9 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 4,50 lei .


Detalii ale produsului

CardShark
300024

Referinte specifice