• Stripper Bicycle Albastru Carti de Joc

Stripper Bicycle Albastru Carti de Joc

55,00 lei
Livrare in 24h

Bicycle Stripper Deck este un pachet de carti de joc special pentru trucuri de magie.
Esti pasionat de trucuri cu cartile de joc? Atunci acest pachet Bicycle nu trebuie sa lipseasca din colectia ta. Daca esti la inceput si nu stii cu ce sa incepi, atunci iti recomandam Stripper Deck pentru ca, imediat ce stii secretul, vei putea face cateva trucuri de magie. Daca exersezi, poti face sute de efecte numai cu acest pachet. Enumeram cateva efecte: cartea de joc/cartile alese apar deasupra pachetului sau dedesupt oricand va dori spectatorul; poti gasi cei patru asi instant, desi pachetul este amestecat, magicianul face sa se desparta in culori rosii si culori negre si multe altele. Pachetul Stripper are spatele albastru si include instructiuni detaliate!
Daca achizitionezi un pachet Stripper, primesti acces gratuit la cursul de magie Cum sa uimesti cu un StripperDeck pe platforma de cursuri Expert Magic unde vei invata 10 trucuri si secrete. (Oferta valabila pana pe 31. 07).
Urmareste mai jos filmul cu top 5 pachete de carti trucate.

Stripper Bicycle este un pachet de carti de joc folosit incepatori dar si de magicieni profesionisti. Este usor de folosit, nu necesita calitati deosebite de manuire a cartilor. Pachetul poate fi examinat de spectator. Principala abilitate pe care ti-o da este sa ai control asupra cartilor alese sau numite de spectatori.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

Bicycle
STRIPPERD_BLU

Fisa tehnica

Dificultate mica

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa