• Svengali Bicycle 808

Svengali Bicycle 808

45,00 lei
Livrare in 24h

Pachetul de carti de joc Bicycle Svengali reprezinta un start excelent pentru cei care vor sa exploreze minunata lume a iluzionismului si in special a trucurilor cu carti. Il recomandam daca esti la inceput dar si daca esti la un nivel mai avansat. Dureaza numai cateva minute sa exersezi si gata, poti sa incepi sa iti impresionezi prietenii.
Efecte posibile: ghicesti imediat ce carte a ales spectatorul, schimbi instant intregul pachet in cartea selectatorului, cartea alesa apare mereu prima in pachet si multe multe altele ... Exista chiar o brosura cu 101 trucuri cu cartile de joc Svengali pe care o gasesti si in magazinul nostru.

Bonus: Daca achizitionezi un pachet Svengali, primesti acces gratuit la cursul de magie Curs Svengali by Biz pe platforma de cursuri Expert Magic unde vei invata 17 trucuri si secrete. (Oferta valabila pana pe 31.04, pentru achizitii online sau in magazin).
Urmareste mai jos filmul cu top 5 pachete de carti trucate.
*Pachetul este creat manual si se comercializeaza cu sigiliul desfacut.

Daca este la inceput si vrei sa inveti sa faci trucuri cu carti de joc atunci pachetul Svengali este alegerea potrivita. Totodata, este utilizat si recomandat si celor care sunt avansati. Pachetul de carti de joc Svengali este rosu si include instructiuni detaliate!

Rosu
1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 4 puncte de loialitate . Cosul tau contine 4 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,00 lei .


Detalii ale produsului

Bicycle
SVENGALI_RED

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa