• La reducere!
  • -15%

Set de magie RUBIK - Marvins Magic

136,00 lei
160,00 lei Salveaza 15%
Livrare in 24h

Va prezintam un set de magie exclusivist, realizat de Marvin’s Magic in parteneriat cu inventatorului cubului rubik. Setul sarbatoreste 40 de ani de la inventarea celebrului joc si include 40 de trucuri superbe, ideale pentru copiii de 8 ani +Foarte multi copii atrasi de rezolvarea cubului rubik sunt interesati si de trucurile de magie. De aceea, este o idee minunata sa aiba un astfel de set. Instrumentele incluse sunt de inalta calitate, realizate in culorile si pe tematica cubului rubik. Trucurile sunt usor de realizat, uimitoare atat pentru copii cat si pentru adulti si cu ajutorul instrumentelor incluse se poate realiza un spectacol pe cinste.

Va prezintam un set de magie exclusivist, realizat de Marvin’s Magic in parteneriat cu inventatorului cubului rubik. Setul sarbatoreste 40 de ani de la inventarea celebrului cub Rubik si include 40 de trucuri superbe, ideale pentru copiii de 8 ani +.Instrumentele incluse sunt de inalta calitate, realizate in culorile si pe tematica cubului rubik. Trucurile sunt usor de realizat, uimitoare atat pentru copii cat si pentru adulti si cu ajutorul instrumentelor incluse se poate realiza un spectacol pe cinste.Cautati cele mai bune trucuri magice pentru copii? Acest set de magie este un cadou minunat pentru baieti sau fete si este fantastic pentru toate nivelurile, nu este necesara o experienta magica prealabila. Ideal pentru incepatori sau tineri magicieni in devenire!Acesta este un set de magie si nu include cub rubik. Poate fi achizitionat separat.Include instructiuni scrise in limba romana si video pentru un spectacol magic complet.Efecte si instrumente incluse:- Rezolvare instantanee a cuburilor,- Cubul care se sparge in 8 cuburi rubik mici- Citeste mintea,- Cuburi saritoare,- Magic puzzle,- Cartea magica,- Schimbarea culorilor cubului Rubik,- Paletele uimitoare etc.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs nu beneficiaza de puncte de loialitate deoarece este la reducere.


Detalii ale produsului

MMOAS7101

Fisa tehnica

Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (4)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews
Achizitie verificata

Superb

A fost cel mai apreciat cadou de la Mosu. Trucurile de magie din interior sunt foarte dragute si de calitate. Excelent pentry 8ani.

Achizitie verificata

Un set special

Setul este special, are trucuri frumoase si usor de facut. Recomanda

Achizitie verificata

Un set de magie foarte bun

Copilul este pasioant de magie si acest set chiar i-a placut, mai ales ca ii place sa rezolve cubul rubik. Asa cum scrie pe site, nu este inclus un cub in interior, insa toate trucurile au aceasta tema frumoasa. Totul este de calitate in interior si intructiunile sunt clare. Merge foarte bine de cadou pentru ca arata foarte bine cutia.

Achizitie verificata

Este excelent de cadou

L-am luat cadou, cutia arata superb pe afara si trucurile din interior sunt de calitate. Am facut impresie.