Mind Blowing 100 Magic Tricks

155,00 lei

Aceasta trusa de magie a fost conceputa pentru noua generatie de magicieni care sunt atrasi de magia de strada "street magic". Contine tot ce trebuie pentru a crea reactii speciale din partea audientei: pixul care dispare, moneda care dispare, trucuri cu carti de joc, cartea care se ridica singura, regi si asi, gandacei in cub de gheata, sfidarea gravitatiei, cupe si bule si trucuri de mentalism (citirea mintii). Este un cadou excelent care il va incanata pe sarbatorit dar si pe publicul sau.Instrumentele incluse sunt testate pentru a ne asigura ca toti copiii peste 8 ani se vor descurca de minune si pot deprinde abilitati de baza in iluzionism: disparitii, levitatii, trucuri cu carti, trucuri amuzante etc.

Instrumentele incluse sunt testate pentru a ne asigura ca copiii peste 8 ani se vor descurca de minune si pot deprinde abilitati de baza in iluzionism: disparitii, levitatii, trucuri cu carti, trucuri amuzante etc.Enumeram cateva efecte:- Cartea care se ridica singura- Musca in cub de gheata- Bani instant- Ghiceste culoarea cuburilor- Pixul invizibil - Sfideaza gravitatia- Cel de-al 6-le simt- Transformarea Regilor in Asi- Puterea de a prinde muste- Disparitia monedei- Cartile de joc vrajite- Si multe alte efecte uimitoare. Contine instructiuni.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 15 puncte de loialitate . Cosul tau contine 15 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 7,50 lei .


Detalii ale produsului

MMB5711

Fisa tehnica

Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Achizitie verificata

Este un set de magie bine construit cu trucuri foarte frumose.

Este un set de magie cu trucuri foarte frumose si pe care nu le-am vazut in alte seturi Are si trucuri cu carti de joc si cu obiecte. A fost un cadou foarte bine primit, cu totul special fata de celelalte primite :)