Animated Deck by Tim Spinosa Mărește
Animated Deck by Tim Spinosa

Animated Deck by Tim Spinosa

Unul din cele mai indragite efecte de magie este dus acum la un nou nivel. In primul rand nu mai sunt necesare miscari speciale, astfel ca oricine il poate face. Mai mult decat atat, nu e doar un simplu pachet cu care se poate crea o animatie. Este un pachet cu care vei putea realiza 4 efecte incredibile!

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 9 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 9 puncte adica un cupon de 4.50 lei.


90.00 lei

Wishlist

Descriere

Descriere:

Un pachet de carti de joc este aratat atat pe fata cat si pe spate. Este absolut normal. Spectatorul alege o carte de joc iar magicianul ii va explica ca va putea sa o gaseasca cu ajutorul - asistentului magic - 
Ca prin magie asistentul apare printat pe spatele cartilor gata de spectacol.
In timp ce magicianul face un simplu riffle la cartile de joc, animatia incepe iar caracterul animat de pe spatele cartilor lanseaza o sageata animata astfel incat la final, aceasta va prinde vizibil cartea aleasa initial de spectator.

Mai mult decat atat la final, magicianul va arata ca toate cartile din pachet s-au transformat in cartea aleasa de spectator. 

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)