Crystal Deck

70,00 lei
Livrare in 24h

Un bloc de plexiglas de dimensiunea unui pachet de carti de joc, care imita pe margine textura acestora, poate fi folosit in nenumarate trucuri de magie cu carti de joc.
Iata o sugestie de prezentare care nu necesita abilitati avansate de manuire a cartilor: cartea selectata de spectator este pusa in mijlocul pachetului dar cu o miscare magica apare prima. Efectul este repetat. O a treia carte este aleasa, semnata si pusa in pachet si apoi tot pachetul in mainile spectatorului. Cartea semnata apare deasupra si apoi este pusa in buzunarul magicianului. Cu o noua pocnitura din degete, cartea semnata apare din nou deasupra pachetului. 
In final, toate cartile au disparut din pachet si a ramas numai o bucata solida de plexiglas transparent in mana spectatorului.
Efectul nu necesita reset, este mereu gata de folosire.
In afara de o rutina clasica cu carti de joc nu necesita skill-uri de manipulare. Poti sa inveti totul in 10 minute.
Bucata de plexiglas are dimensiunea unui pachet de carti de joc poker size.
Nota: daca nu esti familiarizat deloc cu trucuri cu carti de joc, sugeram sa folositi carti de joc Bicycle 2 way forcing deck.

Dimensiunea poker size.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 7 puncte de loialitate . Cosul tau contine 7 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,50 lei .


Detalii ale produsului

CRYSDE

Referinte specifice

Review-uri (0)