Stripper Bicycle Albastru - truc cu carti de joc

55,00 lei
Livrare in 24h

Esti pasionat de trucuri cu cartile de joc? Atunci acest pachet Bicycle nu trebuie sa lipseasca din colectia ta. Daca esti la inceput si nu stii cu ce sa incepi, atunci iti recomandam Stripper Deck pentru ca, imediat ce stii secretul, vei putea face cateva trucuri de magie. Daca exersezi, poti face sute de efecte numai cu acest pachet.

Stripper Bicycle este un pachet de carti de joc folosit incepatori dar si de magicieni profesionisti. Este usor de folosit, nu necesita calitati deosebite de manuire a cartilor. Pachetul poate fi examinat de spectator. Principala abilitate pe care ti-o da este sa ai control asupra cartilor alese sau numite de spectatori.
Enumeram cateva efecte: cartea de joc/cartile alese apar deasupra pachetului sau dedesupt oricand va dori spectatorul; poti gasi cei patru asi instant, desi pachetul este amestecat, magicianul face sa se desparta in culori rosii si culori negre si multe altele. Pachetul Stripper are spatele albastru si include instructiuni detaliate!

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
STRIPPERD_BLU

Fisa tehnica

Dificultate mica

Referinte specifice

Review-uri (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Achizitie verificata

E minunatat

Este un pachet foarte bun. Daca vrei sa uimesti, e ceea ce trebuie. Ca si avantaj, daca il iei din magazin direct, te invata cum sa il folosesti. E super fain.

Achizitie verificata

super

Ce mi-a placut cel mai mult este ca atunci cand am luat acest pachet de carti de joc cei din magazin m-au invatat cum sa il folosesc. Nu se compara cu ce am vazut eu pe net. Chiar recomand sa treceti prin shop ... Cartile stripper sunt super faine.