Haunted Box (Deluxe) | Jucarie si Magie
×
  • Stoc epuizat
Haunted Box (Deluxe)

Haunted Box (Deluxe)

1.750,00 lei

Crezi in fantome? ...O iluzie si o poveste incredibila nascuta din mintea creatoare a lui João Miranda a rezultat Haunted Box, o super iluzie si cu o poveste incredibila.Produs disponibil la comanda.

Disponibil la comanda!"....este unul dintre cele mai bune produse pe care le-am vazut de multa vreme. -Alexis De La Fuente - Vanish Magazine"Cel mai mare secret al acestei casete este ca va va oferi ore infinite de uimire." - Dani DaOrtiz"Pentru mine, João este un geniu. Fantoma care se ascunde in interiorul acestei cutii este o parte a creierului sau ... atat de stralucitor!" - Mickael Chatelain"Acest lucru este uimitor!" - Bobby Motta"O fantastica piesa de magie, limitata doar de imaginatia ta." - Russ Stevens"Inca o data, João demonstreaza gandirea inovatoare, luand o o teme antica si oferindu-i un strat complet nou de vopsea!" - Eric SamuelsCrezi in fantome? Veti vedea dupa ce ...Magicianul prezinta o cutie de lemn simpla, cumparata acum cativa ani de la un magazin de antichitati. Magicianul explica ca atunci cand a ajuns acasa si a deschis caseta, a observat o imagine a lui Harry Houdini, "Regele cartilor". Aceasta imagine nu era in cutie cand a cumparat-o pentru prima data. Din cand in cand, magicianul a observat ca aceasta cutiuta produce zgomote ciudate noaptea, ca si cum spiritul lui Harry Houdini ar fi bantuit-o.Deschide capacul si indeparteaza un pachet de carti si un marker Sharpie (sau orice marker pe care il aveti).Un spectator este invitat sa selecteze orice carte si sa o semneze. Apoi, cartea este plasata ORIUNDE in pachet de catre spectator.Cartile sunt amestacate si inmanate spectatorului acesta fiind rugat sa le pozitioneze una cate una in cutie. La un moment dat capacul cutiei se inchide ca si cum iar transmite spectatorului sa se opresca. Magicianul cere spectatorului sa intoarca cartea pe care o tine in mana ... este cartea semnata!Haunted Box vine complet cu tot ce este necesar pentru a incepe sa faci acest miracol chiar din cutie. Aceasta cutie foarte speciala va permite sa va concentrati asupra prezentarii, deoarece este 100% lucrat manual. Haunted Box este perfecta pentru aproape orice tip de iluzie - mentalism, close-up, etc. Haunted Box este PERFECTA pentru orice tip de show.Tine minte:Cartile pot fi amestecate chiar si de catre spectator.Nu exista telecomenziMagicianul poate fi in afara camerei in timp ce cartile sunt introduse in cutie!Cutia poate fi utilizata pentru a stoca orice pachet de carti de jocTrucul este 100% autonom si functioneaza AUTOMATFara fire.Deckansare completa automata.Sunt explicate in total cinci rutine uluitoare si originaleAdaugati Haunted Box la repertoriul dvs. si fiti gata sa uimi publicul dvs. cu acest efect magic magic si puternic.Vine cu 2 gimmick-uri + un dispozitiv suplimentar ce poate fi atasat oricarei alte rutine pe care o puteti imagina. Haunted Box este disponibil atat in versiunea standard, cat si in versiunea Deluxe

1
Stoc epuizat

Detalii ale produsului

HAUNTBOX_DEL

Referinte specifice

Reviews

Adauga un review

Haunted Box (Deluxe)

Crezi in fantome? ...O iluzie si o poveste incredibila nascuta din mintea creatoare a lui João Miranda a rezultat Haunted Box, o super iluzie si cu o poveste incredibila.Produs disponibil la comanda.

Adauga un review

Notificari
×