CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul colectarii datelor este pentru informarea Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea produselor si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate precum si pentru trimiterea de Newslettere in cazul in care clientul a optat pentru a aceasta optiune si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Magic Hub SRL
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, aveti dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de stergere.

Pe baza unei cereri prin formularul de contact si in care sunteti autentificat in contul dvs de client, va puteti exercita dreptul de va informa daca datele personale sunt sau nu procesate, aveti dreptul de interventie asupra datelor, puteti cere rectificarea, actualizarea, anonimizarea,  blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte. Mai multe detalii puteti gasi in sectiunea de mai jos Drepturile dvs.

Site-ul www.jucariesimagie.ro este inscris in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35545 din 03/07/2015.

Pentru a putea oferi o experienta personalizata pe site-ul nostru, Magic Hub SRL poate stoca urmatoarele informatii privind cookie-uri, IP-uri, informatii despre ISP-uri (Internet Service Provider, furnizor de servicii internet), browserul folosit de vizitator pentru a accesa pagina (de exemplu Internet Explorer sau Firefox), data si ora vizitei, respectiv informatii despre subpaginile vizitate.

Magic Hub poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat pentru a putea duce la indeplinire contractul incheiat (Ex: Firmele de curierat). Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Drepturile dvs.

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal
Aveti dreptul de a rectifica datele detinute in legatura cu dvs., daca acestea nu sunt corecte. Daca datele pe care le detinem cu privire la dvs. trebuie actualizate sau in cazul in care considerati ca acestea pot fi incorecte, va puteti autentifica in contul dvs de client pentru actualizarea acestora sau puteti contacta echipa noastra prin intermediul formularului de contact.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal
Aveti dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem in legatura cu dvs. Pentru a face aceasta cerere in calitate de persoana fizica sau terta parte autorizata, va rugam sa folositi formularul de asistenta de pe site-ul nostru, sectiunea Contact.

Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul de intra in posesia datele proprii pe care ni le-ati comunicat din momentul in care ati devenit clientul nostru. Toate datele referitoare la comenzi sau adresele communicate se regasesc in contul dvs. Va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact daca doriti sa le primiti in alt format decat cel pus la dispozie de sistemul nostru.

Dreptul de opozitie la utilizarea datelor cu caracter personal
In anumite circumstante, aveti dreptul de a va opune prelucrarii de catre Magic Hub a datelor dvs. cu caracter personal. Daca exista aceasta situatie va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, sectiunea Contact.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:
Daca nu doriti sa mai primiti mesaje de marketing din partea Magic Hub privind serviciile si produsele noastre puteti opta pentru a renunta la toate comunicarile de marketing.
Exista diverse metode de a renunta la primirea mesajelor de marketing:

  • Autentificati-va in contul dvs si accesati optiunile din meniul Informatii Personale
  • Contactati echipa noastra prin intermediul formularului de contact
  • Faceti clic pe link-ul de la sfarsitul unui e-mail de marketing pentru a va dezabona

Daca optati pentru renuntarea la mesajele de marketing, aceasta nu inseamna ca nu veti mai primi mesaje referitoare la servicii contractate pe site-ul nostru (ex: Comenzi plasate).

Pentru administrarea cookie-urilor si o mai buna intelegere a ceea ce sunt acestea:
Doriti sa dezactivati un cookie sau sa intelegeti mai multe cu privire la natura acestora? Consultati sectiunea Despre cookies pe site-ul nostru pentru detalii complete in acest sens.

Cum sa inaintati o plangere:
Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dvs. sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa contactati echipa noastra de Relatii cu Clientii sau trimiteti-ne un mesaj folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar daca aveti in continuare nemultumiri, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal– datele de contact se gasesc la adresa www.dataprotection.ro

Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal
In cazul in care considerati ca datele pe care le detinem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerati ca nu ar trebui sa prelucram datele dvs., va rugam sa contactati echipa noastra de Relatii cu Clientii folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, sectiunea Contact. In anumite circumstante, veti avea dreptul de a ne cere restrictionarea prelucrarii.

Dreptul de stergere
Magic Hub urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele dvs. doar atat timp cat acest lucru este necesar. Aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem. In cazul in care considerati ca va pastram datele mai mult decat este necesar si daca nu exista alte situatii prevazute de lege, puteti cere stergerea datelor dvs. cu caracter personal trimitandu-ne un mesaj in acest sens prin formularul de asistenta de pe site-ul nostru, sectiunea Contact