×

La final de 2022 am scris o scrisoare pentru voi, clientii si urmaritorii Jucarie si Magie/Expert Magic. Scrisa din inima.

Suntem Bogdan si Florentina, cei care au creat in urma cu 8 ani magazinul Jucarie si Magie si Expert Magic. 
Acum, pe 31 Decembrie 2022, va uram Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si 2023 sa fie cat mai MAGIC! 

Multumim ca ati primit magia noastra in fiecare zi si ca v-ati lasat inspirati de munca noastra. Zi de zi am impartasit cu voi lucruri pe care si noi abia le descopeream, produse si trucuri de magie noi, carti de joc spectaculoase.

Scrisoarea de FINAL de AN o compunem inspirati de prietenul nostru drag, magicianul Joshua Jay.
Credem ca este important sa impartasim cu voi rezultatele anului care tocmai se incheie, dar si planurile noastre pentru anul 2023.

Din experienta noastra, expresia “pana nu vezi, nu crezi” se potriveste ca o manusa cand e vorba de trucurile de magie. De aceea, in 2022 am dedicat foarte mult timp sa prezentam trucurile de magie pe toate retelele sociale. Astfel, peste 200.000 de oameni au ales sa ne urmareasca pe InstagramFacebook, YoutubeTik Tok si suntem recunoscatori pentru asta. De asemenea, cine a ales sa ne viziteze in magazin, a avut parte de o experienta unica.

Pe tot parcursul anului 2022 gama de produse a fost largita, iar in acest moment, fiecare categorie de varsta sau nivel de experienta gaseste surse de inspiratie cand vorbim de trucuri de magie sau de idei de cadouri. Se stie ca la noi in magazin este cel mai mare zid cu carti de joc din Europa, plin cu sute de modele. Colectia Harry Potter, Avengers, Batman, Spiderman, carti de joc de poker, de cardistry, extrem de rare, in editie limitata, carti pentru trucuri de magie, pe toate le gasesti pe acest zid.

Suntem mandri ca am reusit sa oferim o noua facilitate - CARDUL CADOU, o optiune folositoare atunci cand vrei sa oferi un cadou unui pasionat de magie sau unui colectionar de carti de joc.

Tot in 2022, am reusit sa reducem considerabil timpii de livrare pentru comenzile online la mai putin de 24 de ore de la momentul plasarii comenzii, in acest moment este disponibila optiunea de livrare in EasyBox Sameday. Totodata, am redus si costul de livrare pentru platile cu cardul.

Am oferit in 2022 la fiecare comanda un Curs Cadou cu 10 trucuri de magie, pregatit de echipa Jucarie si Magie.

Dar nu suntem un simplu magazin care vinde produse si atat, impartasim cunostintele noastre despre magie pe platforma Expert Magic – un proiect unic in Romania unde in anul 2022 am creat peste 100 cursuri de magie in limba romana. Cursurile sunt potrivite de la 7 ani+ pana la 99+. In acest an s-au alaturat echipei de instructori Expert Magic: Johannes (Ionut Stoian), MAGITOT (Marius Dragus), Luncanu Stefan, Sorin Vestemean si Sorin Istrate. 
Expert Magic este accesibila prin abonament lunar dar cursurile pot fi oferite si cadou prin intermediul unei facilitati ultra moderne de Card Cadou 2 luni/6 luni sau 12 luni.

Pe tot parcursul anului 2022 platforma Expert Magic a fost imbunatatita iar in acest moment este una dintre cele mai moderne surse de a invata, fiind disponibila pe orice tip de device folosit.

Suntem mandri de ceea ce am construit pana in acest moment.

In 2023 ...
… Vom continua sa va oferim servicii de calitate premium
… Vom continua sa inovam si sa ramanem pasionati si curiosi
… Vom continua sa aducem cele mai noi si rare carti de joc, trucuri de magie si jocuri
… Vom continua sa ajutam, sa crestem si sa fim aproape de comunitatea de pasionati de magie din Romania
… Vom continua sa aducem continut nou, original pe Expert Magic
 

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! Totul E Magie!

Bogdan si Florentina
Co-fondatori Jucarie si Magie si Expert Magic

Notificari
×