×

Bogdan si Florentina aici si va salutam cu respect. La finalul fiecarui an, obisnuim sa discutam in detaliu despre cele 12 luni trecute. Despre realizari, despre planuri si vise implinite, despre magie, despre comunitatea din jurul acestei arte, despre Jucarie si Magie. Dar mai ales despre ce ne propunem in urmatorul an. 

Dupa cum stiti deja, aceasta Scrisoare de FINAL de AN o compunem inspirati de prietenul nostru drag, magicianul Joshua Jay.

Avem si un cadou la finalul scrisorii, in semn de apreciere si multumire ca sunteti alaturi de noi. 

Visul nostru este sa creăm un “ecosistem” in care oricine poate sa vada magie, sa invete magie, sa isi cumpere accesorii de magie si sa poata cere sfatul unor profesionisti. 

De 9 ani punem cate o caramida la acest vis

 >> Magazinul fizic de magie din Bucuresti este un loc unic unde ne viziteaza oameni din toata tara si chiar si din strainatate. Aici se strang pasionati de orice varsta si de cele mai multe ori, se leaga prietenii deosebite. 

 >> Am creat Expert Magic – o poarta catre arta magiei, unde in 2 ani de la lansare am publicat peste 130 de cursuri de magie online in limba romana, prezentate de instructori experimentati. 

 >> Magazinul online jucariesimagie.ro este super modern, intotdeauna actualizat cu ultimele noutati, iar comanda este super usor de realizat si ajunge in timp record la destinatie. 

Ne dorim ca prin ceea ce facem sa schimbam modul cum percep multi dintre oameni magia. Ne dorim ca magia sa fie vazuta de parinti ca o metoda de dezvoltare a copiilor, de adolescenti ca o varianta de dezvoltare personala, de comunicare eficienta, de inceputuri de prietenii si schimbari de destine. Si nu ne oprim doar la Magie. Ne dorim sa inspiram pe cei din jurul nostru, sa devenim impreuna mai buni, atat profesional cat si emotional. 

Nu este usor, am putea sa o spunem schitand un zambet intr-un colt al gurii ca este chiar greu. Dar incet incet lucrurile iau forma dorita de noi. 

Vedem zambetele celor ce ne calca pragul si feedback-ul primit de la cei ce ne devin clienti. Simtim ca ii inspiram pe oamenii din jurul nostru dar si pe cei care ne urmaresc in mediul online. 

In scrisoarea de anul trecut spuneam ca din experienta noastra, expresia “pana nu vezi, nu crezi” se potriveste ca o manusa cand e vorba de trucurile de magie. Si cifrele de pe retelele sociale unde suntem foarte activi, vorbesc de la sine si va suntem recunoascatori ca ne urmariti. Evenimentele la care echipa Jucarie si Magie a participat si cerintele primite de la clientii nostri pasionati, ne-au convins sa gandim pentru 2024 activitati desosebite, pe care le vom dezvalui la momentul potrivit. 

Platforma de cursuri de magie online Expert Magic este una dintre cele mai moderne surse de a invata trucuri de magie. In 2024, noi instructori se vor alatura comunitatii iar tipurile de cursuri vor fi diversificate si mai mult. In plus, pregatim cursuri si ateliere in format fizic, care vor completa continutul online si vor uni comunitatea. 

Suntem fericiti ca de la inceputul anului 2023 il avem in echipa noastra pe colegul si prietenul nostru Claudiu Stanciu, pe care il puteti intalni in fiecare zi in Magazinul de Magie. E magician, e pasionat, e dedicat si e profesionist. De fiecare data cand ne treceti pragul se asigura ca primiti cele mai bune servicii, va ofera consultanta personalizata si va incanta cu povesti magice! 

Multumim magicienilor juniori Ana si Silu si colegului nostru de la distanta Cristian Bizau (aka BIZ). 

In semn de pretuire iti oferim un cadou surpriza – un Card Cadou cu Reducere de 20% valabil la orice achizitie in luna ianuarie 2024 pe site-ul nostru (fara a putea fi cumulat cu alte promotii, coduri active). Codul este MULTUMIM2023

Suntem mandri de ceea ce am construit pana in acest moment si vom continua sa visam si sa ne uitam in viitor. 

In 2024 ... 

… Vom continua sa va oferim servicii de calitate premium
… Vom continua sa inovam si sa ramanem pasionati si curiosi
… Vom continua sa aducem cele mai noi si rare carti de joc, trucuri de magie si jocuri
… Vom continua sa ajutam, sa crestem si sa fim aproape de comunitatea de pasionati de magie din Romania
… Vom continua sa aducem continut nou, original pe Expert Magic


Sarbatori Fericite si cu Magie,
Bogdan si Florentina
Co-fondatori Jucarie si Magie

Notificari
×