×
  • Stoc epuizat
MENTAL DICE by Tony Anverdi

MENTAL DICE by Tony Anverdi

1.650,00 lei

Mental Dice de Anverdi este unul dintre cele mai populare efecte de iluzionism vandute iar acum este disponibila cea mai actualizata versiune ce include o serie de inovatii tehnice.

CE PRIMITI:3 ZARURI STANDARD
Zarurile au dimensiunea standard de Gaming.
Fiecare masoara doar 0,625 inci / 1,58 centimetri!Acestea au 100% aspect standard si nu creeaza suspiciuni atunci cand sunt utilizate.La fel ca zarurile obisnuite, pot fi aruncate impreuna sau amestecate intr-un pahar fara nici un fel de grija.
INCARCARE fara fir - WIRELESS
Nu este nevoie sa cumparati zaruri noi atunci cand ramanti fara baterie!
Fiecare zar este echipat cu cea mai avansata tehnologie de incarcare wireless.
Platforma de încarcare si cablul USB inclus.
RECEPTOR:Acest mic receptor a fost proiectat de la zero. Are ecran mare de afisare, dar poate fi ascuns in spatele unui deget! Acest receptor uimitor poate fi ascuns oriunde!PLUS, datorita luminozitatii performante puteti lucra in orice conditii de lumina.
TUTORIAL ONLINE:Include tutorialele avansate cu tot ceea ce trebuie sa stii despre zarurile mentale. PLUS 7 rutine uimitoare pentru a începe sa mergeti cu show-ul dincolo de normal.Pe langa rutina de baza, veti invata rutine uimitoare, cum ar fi:O rutina in care spectatorul amesteca zarul si selecteaza la intamplare mai multe produse alimentare … iar magicianul stie articolele selectate.Un test al scaunului unde nu numai le dezvaluiti numerele, dar ati prezis si pe ce scaun vor sta.O rutina in care prezici exact unde va fi a?ezat fiecare zar.ACAAN unde cartea selectata liber se afla la numarul indicat de zarO rutina în stil EPIC MENTAL, fara FORTARE.PLUS un bonus special EXCLUSIV al lui Anverdi, cu Chuck Caputo.
CARACTERISTICINIVELURI DE PUTERE:De fiecare data când receptorul este activat, afisajul arata nivelul de baterie al receptorului , precum si FIECARE zar individual.
PRECIZIE:Aceste zaruri executa cu o precizie incredibila. Nu este nevoie sa ne întrebam daca vor exista greseli.INCHIDERECand sunteti gata sa inchideti setul, pur si simplu tineti apasat butonul ON / OFF si zarurile se vor opri!
MODUL DE SLEEP:Aveti capacitatea de a pune receptorul in modul „SLEEP” in timpul unui show pentru a mentine durata de viata a bateriei. „WAKE UP” este instantaneu.
DISTANTA:Puteti utiliza confortabil zarurile de pana la 10+ metri fata de receptor.DURATA DE VIATA A BATERIEI:Baterii de durata. Rareori va trebui sa-ti incarci zarurile sau receptorul.
DURABILITATE:Totul a fost produs din materiale de inalta calitate, superioare, pentru utilizare pe tot parcursul vietii.
BONUS Include interviu despre zarurile mentale originale ale lui Anverdi

1
Stoc epuizat

Detalii ale produsului

MENTALDICE_ANVERDI

Fisa tehnica

Dificultate mica
Varsta 17 ani +

Referinte specifice

Reviews

Adauga un review

MENTAL DICE by Tony Anverdi

Mental Dice de Anverdi este unul dintre cele mai populare efecte de iluzionism vandute iar acum este disponibila cea mai actualizata versiune ce include o serie de inovatii tehnice.

Adauga un review

Notificari
×