GAIA - Limited Moonlight Edition

74,00 lei

Carti de joc editie limitata create de Ben Sinclar pentru a sarbatori minunata lume a naturii care ne inconjoara, de data aceasta sub clar de luna. Designul superb ne duce in padurea tropicala, in savana sau in tundra. Un pachet de carti de joc cu totul si cu totul special care nu trebuie ratat!

In anul 1970, James Lovelock a sugerat ca planeta noastra ar putea fi vazuta ca un sistem unic, autoregalbil, in care animalele modeleaza mediul si viceversa. Metafora sa a schimbat pentru totdeauna modul cum vedem lumea in care traim, fiecare planta si animal formeaza un lant vital, interconectat intregului.Ben Sinclair, celebreaza aceasta metafora prin pachetul de carti de joc de o frumusete aparte GAIA.Editia Moonlight ne prezinta natura noaptea, inconjurata de stralucirea confortabila data de lumina Lunii. Fata de GAIA, editia Moonlight are cutia refacuta pentru a reflecta un cer de noapte cu elemente embosate. Spatele cartilor sunt de asemenea modificate si au nuante albastrui. Asii au cateva modificari subtile si cei 2 jokeri sunt total noi.Caracteristici speciale:- include 54 de carti de joc poker size (52 de carti de joc + jokers)- cutie embosata, cu o panorama de 360 grade- printate de United States Playing Card Company (USPCC)- premium finish pentru o manevrare excelenta- 100% design custom, realizat manual pentru fiecare carte, ilustrate de Ben Sinclair- Editie Limitata

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 7 puncte de loialitate . Cosul tau contine 7 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
CARDSGAIA_MOON

Referinte specifice

Review-uri (0)