×

~ Blog Magic ~

Iubim cartile de joc si trucurile de magie si de aceea am creat aceast blog cu si despre magie, in care impartasim cu tine noutati, curiozitati si te invatam minim un truc de magie cu carti sau cu obiecte.

Magic Goblin Quest

🌼 A venit primavara cu o super campanie: Magic Goblin Quest, realizata in parteneriat cu Red Goblin. Participa si tu pentru premii garantate super atractive si reduceri de 15% pe parcursul intregii luni Martie. Ce trebuie sa faci? Sa vizitezi ambele magazine, sa iti cumperi ce iti place si vei incepe de primesti beneficii si cadouri. Adresa Red Goblin: Stirbei Voda, Nr. 4, Bucuresti Adresa Jucarie si Magie: Sos. Vitan Barzesti 7D, Bucuresti Va asteptam cu drag si … premii 🎁🎁🎁

Top 3 Filme cu Magicieni: lista cu filme de Hollywood cu trucuri de magie

Cauti cele mai bune filme cu trucuri de magie si magicieni? Am pregatit o lista cu cele mai bune 3 filme pe care niciun magician sau pasionat de magie nu trebuie sa le rateze (sunt pe Netflix). Filme cu magicieni si despre magie:

1. The Prestige

Este unul dintre cele mai bune filme create de Christopher Nolan (creatorul unor capodopere precum The Dark Knight, Inception, Interstellar, Oppenheimer etc). Filmul este despre competitia dintre 2 magicieni dar in profunzime este despre cat de departe se poate duce un magician pentru a pastra secretele acestei arte.

2. Now You See Me

A fost creat pentru a fi blockbuster. Cu actori precum Jesse Eisenberg, Woody Harrelson si Morgan Freeman, filmul a devenit repede remarcat. Include putine scene cu trucuri de magie, insa povestea si faptul ca aduce acesta arta in atentia oamenilor obisnuiti, il fac remarcabil. Mai exista si Now You See Me 2, mai slab fata de primul, dar care merita totusi privit.

3. The Illusionist

Este similar cu The Prestige si este despre un magician European, secrete si iubire. In distributie sunt actori remarcabili precum: Edward Norton, Jessica Biel, and Paul Giamatti

comunitate

SERVER DISCORD

La cererea voastra, am lansat severul de Discord Expert Magic Club, dedicat in totalitate pasionatilor de Magie si Cardistry.
✅ poate intra oricine interesat de magie
✅ link-ul de acces il gasiti pe www.expertmagic.ro
✅ hai sa cream impreuna cea mai mare comunitate a pasionatilor de magie!
✅ ai ocazia sa intri in contact cu magicieni profesionisti

Carti de Poker

Care sunt cele mai bune carti de joc pentru poker? Primim foarte multe intrebari de acest gen si de aceea am creat acest articol in care oferim cateva detalii despre cartile de poker.

In principiu, poker se poate juca cu orice pachet de carti de joc, indiferent de design sau materialul din care este realizat, insa jucatorii amatori si profesionisti tind sa prefere cartile de joc de plastic. De ce? Pentru ca sunt rezistente la lichide si in general jocurile sunt insotite cate un pahar la masa, nu pot fi marcate usor fara sa se vada (indoite, zgariate sau desenate).

Enumeram cateva modele de carti de joc pentru poker pe care le gasesti in oferta noastra si pe care le recomandam. Intreaga gama o gasesti aici: Carti de Poker

Invata magie pe canalul nostru de Tik Tok

Avem cont si pe Tik Tok!
Postam tutoriale scurte cu trucuri de magie usoare si vizuale pe care le poti invata rapid, unboxing carti de joc si trucuri de magie, evenimentele din magazinul nostru si produse noi, clienti care fac magie pentru canalul nostru de tik tok, magicieni romani care ne viziteaza si multe alte curiozitati si lucruri interesante. 
Urmareste-ne! 

recomandare

Trucuri cu carti pentru incepatori

Daca esti la inceput si vrei sa inveti trucuri de magie cu carti de joc, atunci iti recomandam urmatoarele pachete trucate: Bicycle Svengali Deck, Bicycle Mirage, Bicycle Stripper, 
Bicycle Invisible Deck. Click pe poza pentru ca vedea detalii despre fiecare in parte.

Urmareste pe canalul nostru de Youtube demonstratia pentru fiecare dintre ele.

TE INVATAM MAGIE

Pe Youtube avem zeci de tutorials cu trucuri de magie explicate

COMPARATIE

Comparam Carti de Joc de plastic 100% cu cele de carton

Cele mai des folosite carti de joc sunt cele din carton triplu stratificat cu diverse finisaje. Popular li se spune din carton sau carti plastifiate, datorita procesului de fabricatie si a finish-ului aplicat.
Beneficii: sunt rezistente, sunt fine, aluneca, se simt bine la mana, se amesteca usor si sunt foarte flexibile, pretul este unul accesibil. Sunt folosite pentru jocuri, de toti magicienii si la cardistry pentru ca aluneca foarte bine, iti dau o senzatie placuta cand le tii in mana. De asemenea, pe hartie se pot printa design-uri deosebite si astfel au aparut foarte multe carti de joc de colectie, similare cu timbrele de pe vremuri. Cele mai cunoscute si folosite carti de joc realizate din carton sunt Bicycle Rider Back, Bee si Tally Ho produse de United States Playing Cards Company. Procesul de fabricatie este urmatorul: 2 bucati de hartie sunt lipite intre ele cu un lipici special negru (pentru a asigura opacitatea). Hartia dipusa in rola intra in presa de printare. Sunt taiate bucati de hartie care cuprind un pachet, care la randul lor sunt taiate pentru a obtine fiecare carte de joc din pachet.

Nota: descrierea de mai sus aplica pentru carti profesionale de hartie. Exista versiuni (cele chinezesti) care se gasesc in magazine nespecializate si piete si care nu indeplinesc beneficiile unui pachet de carti de joc.

Cartile de joc din plastic 100% sunt folosite in special de jucatorii de poker, la picina sau in locuri cu umezeala ridicata. Sunt realizate din PVC sau plastic flexibil.
Beneficii: sunt rezistente, nu se poate trisa usor cu ele, pot fi curatate usor, chiar spalate cu apa, nu se indoaie usor. In schimb, sunt mai scumpe si in timp se poate lua print-ul de pe ele din cauza frecarii plasticului. Design-ul este intotdeauna unul simplu.

3 Curiozitati Despre Cartile de Joc

Cartile de Joc si Calendarul

Stiai ca: Cele 2 culori ale suitelor, negru si rosu corespund cu ziua si noaptea. Cele 4 suite corespund cu cele 4 anotimpuri, cele 4 puncte cardinale sau cele 4 elemente (apa, pamant, vant, foc). Cele 13 valori ale fiecarei suite corespund cu cele 13 saptamani din trimestru si cu cele 13 faze ale lunii. Cele 12 carti de curte corespund celor 12 luni ale anului. Cele 52 de carti de joc dintr-un pachet corespund celor 52 de saptamani ale anului.

Cartile de Joc si Matematica

Un pachet de carti de joc amestecat este unic prin ordinea pe care o au cartile. Asta pentru ca numarul in care un pachet de 52 carti de joc poate fi aranjat este uimitor de mare – 52!
Si anume in
8065817517094387857166063
68564037669752895054
40883277824000000000000
moduri.

Cartile de Joc si Alfabetul

Daca spui pe litere fiecare carte de joc (de la As la Rege, fara jokeri), vei fi uimit pentru ca atunci cand vei temina de rostit toate cartile, se vor termina si cartile din mana ta. Astfel, numarul total de litere care formeaza numele cartilor de joc este prin coincidenta (sau nu?!) 52. Acelasi lucru este valabil indiferent in ce limba vei pronunta numele cartilor de joc.
In engleza, in romana, in chineza ... testeaza si convinge-te.

Cele mai mari conventii de magie

La nivel international, sunt multe conventii de magie, adica intalniri organizate ale pasionatilor si magicienilor in care se face schimb de experienta, se lanseaza produse de magie noi, se organizeaza lecturi si show-uri. 
Trei dintre cele mai mari sunt:

BlackPool Convention - in Marea Britanie, Blackpool, in februarie
Magifest - in USA , Columbus Ohio, in Ianuarie
MagicLive - in Las Vegas, in Iulie

Echipa Jucarie si Magie a participat mai multe editii la rand la BlackPool Convention si la Magifest (am avut onoarea sa fim invitatii lui Joshua Jay, organizatorul conventiei).

Notificari
×