ZECI DE CURSURI DE MAGIE DISPONIBILE PE

EXPERT MAGIC

SCOALA DE MAGIE

despre expert magic

Expert Magic este platforma de cursuri de magie online si fizice pregatite de magicienii profesionisti din cadrul echipei Jucarie si Magie. Cursurile pot fi accesate online, in regim streaming - similar Netflix, in baza unui abonament lunar Membership (cu posibilitate de anulare oricand) sau pot fi achizitionate separat, accesul ramanand permanent. 
Gradul de dificultate al cursurilor acopera toate nivelele, de la incepatori la avansati, explicatiile sunt clare, filmate din mai multe unghiuri, la calitate UltraHD. Cursurile acopera o gama larga de subiecte: de la primii pasi in magie, cursuri cu carti de joc, cursuri cu obiecte, cursuri cu trucuri matematice, cardistry, pana la efecte complexe. Saptamanal sunt adaugate cursuri noi. In prezent sunt disponibile peste 40.

pentru cine sunt cursurile

pentru pasionati

Ai acces la zeci de cursuri cu carti de joc, cu monede, cu elastice, cu sponge balls, metode originale, indrumari, sfaturi si explicatii detaliate.

Pentru copii

Copiii iubesc magia. Cursurile pregatite de noi sunt explicate bine, filmate din mai multe unghiuri si captivante.

pentru cadrele didactice

Am pregatit cursuri usoare dar foarte interesante care pot fi folosite ca activitatea recreativa dar si ca instrument ajutator in predare.

pentru curiosi

Daca vrei sa faci ceva nou, sa iti uimesti prietenii sau sa iesi din rutina cotidiana, atunci invata cel putin un truc de magie.

membership

Ce este Membership Gold Plan?

Este optiunea prin care, in baza unui abonament lunar, primesti acces nelimitat la toate cursurile de magie de pe platforma Expert Magic (peste 70 de cursuri).

Beneficii:
Primesti instant acces la zeci de cursuri online si secrete magice
Adaugam lunar cursuri noi, la care vei avea acces automat
Abonamentul este lunar si se reinnoieste automat
Poti anula Membership-ul oricand, direct din cont
Discount 25% la Cursurile Private
Acces 24h/7

tipuri de cursuri

Cursuri cu carti de joc

Incepatori & avansati

Magie Copii

copii & cadre didactice

Magie cu obiecte

copii & adulti

Cursuri Private

copii si pasionati

Cursuri private

Ce sunt Cursurile Private?

Sunt cursuri personalizate, adaptate special pentru tine, in functie de ce doresti sa inveti si de nivelul tau. Cursurile Private sunt destinate atat copiilor, incepatorilor dar si avansatilor.
Se realizeaza 1 la 1, deci nu se strang clase cu mai multi participanti si pot fi realizate live (fata in fata sau pe zoom). Daca esti interesat, poti beneficia la cerere de o sesiune gratuita de 15 minute pentru a crea o legatura cu instructorul si a stabili ce urmeaza sa inveti in curs.
Beneficiu: daca ai Membership activ, ai 25% reducere la Cursurile Private.