Cursuri de Magie
×

Expert Magic - Scoala de Magie

Cursuri de Magie

FIZICE si ONLINE

"Nu e niciodata prea devreme, niciodata prea tarziu sa inveti MAGIE!"

Cursuri de Magie cu prezenta Fizica

de la 8 ani + pana la 99 ani +

Cursurile de Magie cu prezenta fizica se tin intr-un loc special amenajat, in Expert Magic Club - primul club de magie profesionist din Romania.
Se adreseaza atat copiilor cat si adultilor si se tin in fiecare saptamana.
Programul si toate detaliile sunt afisate pe site-ul dedicat www.expertmagic.ro 

“Scopul nostru este ca fiecare student sa devina o versiune mai buna a sa, de la o intalnire la alta. In plus, ne dorim ca membrii clubului sa devina ca o familie, consolidand relatii bazate pe prietenie si respect reciproc si totodata impatasind o pasiune comuna.”
Bogdan Mihai, fondator


La sfarsitul fiecarui curs, studentii vor pleca incarcati cu amintiri pline de magie si cu dorinta de a explora in continuare secretele iluzionismului. 

Elevilor le oferim ocazia sa realizeze trucuri de magie pe scena in fata unei audiente restranse (in cadrul atelierelor) dar si in intalnirile periodice pe care le organizam in prezenta parintilor. Prin interacțiunea sociala a divertismentului, tinerii se lanseaza intr-o calatorie de auto-descoperire, oferindu-le mai multa incredere, entuziasm si stima de sine. Facand trucuri de magie vor invața, de asemenea, sa ia initiativa, creeaza echilibru în viața lor și ajuta personalitatile lor sa infloreasca.

Locatia: 
Expert Magic Club
Bucuresti, sos Vitan-Barzesti 7D, Sector 4
langa magazinul de magie Jucarie si Magie

(mai jos cateva imagini din club)

Cursuri de Magie Online

Peste 140 de cursuri online, cea mai mare Scoala de Magie Online din Romania

Cursurile de Magie Online sunt accesibile direct pe platforma www.expertmagic.ro  in baza unui abonament lunar sau anual. In prezent, sunt peste 140 de cursuri prezentate de 9 instructori magicieni si lunar adaugam cursuri noi, pentru toate varstele, de la dificultate mica, pana la cursuri pentru profesionisti.

Aceste cursuri sunt potrivite pentru cine doreste sa invete din confortul casei sale si in ritmul propriu, dar sunt si complementare cu cele fizice de la sediul Expert Magic Club.

“Am creat platforma de cursuri de magie Expert Magic cu multa pasiune. Ne-am dorit sa oferim posibilitatea pasionatilor de Romania sa aiba acces la un continut de calitate si incet sa inchegam o comunitate magica. Multumim tuturor celor care au avut incredere in proiectul nostru, unic la nivel national si suntem mandri ca ne-am ridicat si v-am depasit asteptarileBogdan Mihai, fondator

Cursurile:

- sunt foarte bine structurate, de la simplu la complex
- acopera o gama variata de obiecte cu care se poate face magie
- cuprind aspecte tehnice (concepte must know din magie) dar si parti practice
- calitatea video este HD
- cu ajutorul filtrelor se poate selecta o lista de cursuri potrivita pentru nivelul sau interesul studentului

Exemple de cursuri: cu carti de joc, cu bile de burete, primii 10 pasi in magie, levitatie, cardistry, trucuri matematice, trucuri cu pachete speciale etc. 

Instructorii sunt cunoscuti, cu experienta si foarte buni la ceea ce fac.

Oferim si posibilitatea de FREE TRIAL pentru cine nu este hotarat, acces la cateva cursuri pentru o perioada limitata.

(mai jos cateva exemple de cursuri)

pentru cine sunt
cursurile DE MAGIE?

pentru pasionati

Ai acces la zeci de cursuri cu carti de joc, cu monede, cu elastice, cu sponge balls, metode originale, indrumari, sfaturi si explicatii detaliate.

Pentru copii

Copiii iubesc magia. Cursurile pregatite de noi sunt explicate bine, filmate din mai multe unghiuri si captivante.

pentru cadrele didactice

Am pregatit cursuri usoare dar foarte interesante care pot fi folosite ca activitatea recreativa dar si ca instrument ajutator in predare.

pentru curiosi

Daca vrei sa faci ceva nou, sa iti uimesti prietenii sau sa iesi din rutina cotidiana, atunci invata cel putin un truc de magie.

Notificari
×