Triple Deck Blue Ultimate by Ferry De Riemer

85,00 lei

Un pachet de carti de joc Bicycle care iti ofera posibilitatea sa obtii cu usurinta efecte miraculoase.Stii ce efecte minunate poti sa faci cu un pachet Svengali? Ei bine, cu Triple Deck poti face acele efecte dar mult mai mult! Poti schimba acelasi pachet de 3 ori!

Pachetul de carti de joc este bazat pe faimosul Svengali si cu el se pot realiza cele mai multe efecte originale Svengali. Dupa ce ai aratat publicului cateva efecte Svengali sau alte trucuri cu carti de joc, arati ca intregul pachet s-a schimbat in cartea selectata, realizand un spread cu fata in sus astfel incat tot pachetul poate fi vazut!Audienta crede ca efectul s-a sfarsit, insa tu ii arati din nou cum schimbi pachetul intr-unul bine amestecat. Apoi ii ceri unui alt spectator sa selecteze o alta carte. Fara miscari ciudate intregul pachet se schimba iar, dar de data aceasta in cartea aleasa de cel de al 2-lea spectator. Poti schimba aceleasi pachet de carti de joc de 3 ori si il poti arata spectatorilor:- Usor de realizat- Nu iti trebuie experienta cu cartile de joc- Se reseteaza instant- Pachet de carti de joc profesionist BicycleInclude intructiuni video (in limba engleza) usor de urmarit

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 8 puncte de loialitate . Cosul tau contine 8 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 4,00 lei .


Detalii ale produsului

TRIPLEDECK_BLUULTI

Referinte specifice

Review-uri (0)