Nomad Pad 2.0 by Mathieu Bich

543,00 lei

Nomad Pad 2.0 este un instrument incredibil folosit in efectele de mentalism. Versiunea 2.0 aduce imbunatatiri considerabile unui model de succes. Acum cititul gandurilor spectatorilor este la indemana ta cu Nomad Pad 2.0!

La 4 ani dupa marele succes al Nomad Pad 1.0, va prezentam noua generatie.Te vei bucura ca:- este usor de folosit- notebook-ul este poker size (mic)- resetul este integrat in stilet- acces imediat la informatie- este inclusa hartie pentru refill in pachetVei descoperi:- O modalitate noua si directa de folosire- Lizibilitate mai buna a scrisului datorita placii noi si mai precise- Un contrast mai bun, astfel incat poate fi folosit in conditii de lumina- Suprafata de scriere mai mare cu 30%- Magneti integrati in design-ul notebook-ului si astfel sunt practic invizibili- Mai multe pagini pentru un numar mai mare de utilizariPachetul Nomad Pad 2.0 include: un Nomad Pad, un stilet, refill de hartie si un link catre un website privat de unde poti descarca instructiunile.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 54 puncte de loialitate . Cosul tau contine 54 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 27,00 lei .


Detalii ale produsului

NOMADPAD2

Fisa tehnica

Dificultate mare
Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)