Bicycle Emerald MetalLuxe

115,00 lei

Fiecare carte de joc are spatele in folie metalica ce ii da o stralucire aparte. Cutia cartilor de joc este neagra, embosata si are o eleganta aparte. Editie limitata!Pachetul de carti de joc Emerald Luxe a fost rezervat intial pentru membrii Club 808 dar in nici 2 saptamani stocul s-a epuizat. Valetul, Dama si Regele sunt modificate. Pachetul este perfect pentru colectionari, magicieni sau amatori care doresc sa ofere un cadou memorabil.

Pachetul este proiectat si printat de USPCC.- editie limitata produsa in USA- brand Bicycle realizat cu tehnologia MetalLuxe (metal real aplicat pe cartile de joc)- este editia de lux cea mai pretuita - cutie neagra embosataAre Magic finish - ceea ce face ca manevrarea cartilor sa se realizeze usor si sa dureze mai mult:- durabilitate superioara - de 4 ori mai durabile- Flexibilitate superioara - 30% mai flexibile- Air-Cushion

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 11 puncte de loialitate . Cosul tau contine 11 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 5,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
BFOILEM

Referinte specifice

Review-uri (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Achizitie verificata

Chiar pare metalic

Impactul vizual este foarte tare