Cardistry Kiwi Ninjas (Green) by Devo

61,00 lei

Iata un pachet de carti de joc de Cardistry Verde creat de De'vo!Cartile de joc create de De'vo sunt cunoscute in intreaga lume datorita faptului ca au un design spectaculos si ofera o manevrabilitate superioara. Sunt folosite de expertii in carti de joc, de jucatorii de poker si de magicieni.Toate cartile de joc create de De'vo sunt produse in editii limitate, asa ca nu rata ocazia sa ai si tu in colectie un astfel de pachet.

Cardistry Ninjas duce la urmatorul nivel designul functional al pachetului de carti de joc oferind mai multe aspecte vizuale ale acestuia in functie de modul cum il manevrezi. Acest pachet de carti are semnatura De'vo "Twin Tip", ceea ce inseamna ca le poti amesteca normal fara sa le incurci (atat fetele cat si spatele). Este perfect pentru oricine: magicieni, flourisheri, poker, colectionari si pentru cei care vor sa isa in evidenta cu ceva diferit.Pachetul include 3 carti de joc speciale - o carte de joc dubla cu o fata WTF Cardistry si o fata Bicycle Cardistry BW pentru trucuri de magie, o carte cu spate alb si o carte cu fata alba.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 6 puncte de loialitate . Cosul tau contine 6 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,00 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
CARDSCARDNINJA_GRE

Referinte specifice

Review-uri (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Achizitie verificata

Super carti de joc

Carti de joc super tari! Le-am ales direct din magazinul de magie din sute de pachete si ma bucur de alegere!<br /> <br />