Bicycle Retro Tin Gift Set

70,00 lei

Acest set de carti de joc Bicycle este perfect pentru cadou sau pentru colectie. Contine 2 pachete de carti de joc premium cu un design reprodus dupe cartile printate din 1901 pana in 1906 si o cutie metalica embosata. 

Brand-ul Bicycle sarbatoreste peste 130 de ani de istorie prin acest set superb care reproduce cartile de joc Autocycle#1 printate din 1901 pana in 1906.Setul contine:- 2 pachete de carti de joc Bicycle Premium- cutie speciala pentru colectionari- au Air Cushion Finish pentru o manevrabilitate excelentaMade in USA.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 7 puncte de loialitate . Cosul tau contine 7 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
1036727

Referinte specifice

Review-uri (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Achizitie verificata

un cadou foarte reusit

Setul e foarte reusit iar cartile de joc arata foarte bine. Pentru cadou e chiar impresionant. Recomand magic-shopul. Cei mai tari

Achizitie verificata

Recomand de cadou

In primul rand multumesc pentru recomandare doamnei de la magic shop. Atat cartile de joc cat si cutia de metal in care sunt ambalate sunt excelente. Cel caruia i le-am recomandat a fost extrem de incantat. Recomand. Magic shop-ul este de asemenea excelent.