Busker Vintage

80,00 lei

Un pachet de carti de joc dedicat artistilor strazii din lumea intreaga. Poate fi un pachet interesant in colectia personala, dar poate fi oferit la fel de bine persoanelor cu spirit artistic sau chiar unui artist al strazii.

Ii gasim pe strazi impartasind arta lor cu restul lumii. Sunt maestrii ai muzicii, picturii, dansului, actoriei, magiei, comediei, acrobatiilor si aduc un zambet pe fata oamenilor in fiecare zi. Ne ofera un moment in care evadam din rutina zilnica si ne pot da o perspectiva noua asupra vietii. Acest pachet de carti de joc este un elogiu adus artistilor strazii. Buskers Original Vintage este o editie limitata printata de United Stated Playing Card Company avand finish-ul Air Cushion. Au un design nostalgic al vechilor carti de joc clasice din trecut. Cartile regale au ilustratii create manual si infatiseaza cativa artisti ai strazii. Designul de pe spatele cartilor este complicat si simplu in acelasi timp. Daca te uiti cu atentie vei descoperi pictograma care aduce tot design-ul spatelui impreuna. Carti de joc by Mana Playing Cards, made in USA.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 8 puncte de loialitate . Cosul tau contine 8 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 4,00 lei .


Detalii ale produsului

CARDSBUSKER

Referinte specifice

Review-uri (0)