STACKED by Christopher Dearman and Uday Mărește
STACKED by Christopher Dearman and Uday

STACKED by Christopher Dearman and Uday

Stacked este un efect nou, in care transformi un pachet de carti de joc intr-un teanc de bani! Imagineaza-ti in cate momente il poti folosi cu succes in show-ul tau!
Efect: scoti un pachet de carti de joc din cutie, rasfiri cartile si rogi un spectator sa spuna stop si sa retina cartea. Le citesti gandurile si le spui instant ce carte au ales si apoi ca o gluma, transformi tot pachetul intr-un teanc de bani.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 16 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 16 puncte adica un cupon de 8.00 lei.


160.00 lei

Wishlist

Descriere

Poti arata bancnotele pe ambele parti.
Este un efect usor de realizat, primesti instructiuni video in liba engleza.

Specificatii

NivelDificultateredus (pentru incepatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)