• carti de poker

Carti de joc Bee Albastru

22,00 lei
Livrare in 24h

Carti de joc cu un finisaj perfect pentru poker!
Modelul Bee este folosit in casinouri pentru partidele de poker, datorita designului de pe spate. Insa, este folosit si in diverse jocuri de societate pentru ca sunt foarte rezistente. Cei care doresc sa invete miscari second/botton deal le prefera, de asemenea.
Made in USA!

Cartile de joc Bee sunt renumite pentru calitatea si rezistenta lor. Produs in USA.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 2 puncte de loialitate . Cosul tau contine 2 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 1,00 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
CARDSBEEP_BLU

Referinte specifice

Review-uri (2)

Rated 4.50 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Achizitie verificata

Mai multe :D !

Nu e laudă, dar asta se observă: echipa e foarte atentă și minuțioasă la împachetarea coletelor. Părerea mea e că aici se observă PASIUNEA PENTRU CĂRȚI ȘI MAGIE.<br /> <br /> Și acuma despre cărți:<br /> 1) Spatele în SINE e o iluzie optică și se creează una foarte puternică când le desfășori pe diagonală, mai ales!<br /> 2) Evantaiul se face minunat!<br /> 3) Se observă dacă e o carte de altă culoare în pachet sau una întoarsă. Din acest motiv nu bănuiesc că e indicat să fie chiar sub primele, e foarte vizibilă.<br /> 4) Cele 2 ,,urechiușe” :) de la pachet trebuie un pic ,,modelate” :) cu o forfecuță pentru că se deschide greu pachetul (n-am nimic împotrivă cu asta).<br /> 5) Bee-urile mi se par mai... ,,uscate” decât Bicycle-ul și Tally-Ho-ul, mă refer la finisaj. Nu mă deranjează le folosesc pe toate cu plăcere!<br /> 6) Una din culorile mele preferate e albastrul și când am deschis coletul, primul Bee era tocmai albastru. Thank you guys :D ! <br /> PS.: cine e interesat de prezentări (review-uri), trucuri, poate accesa următoarele link-uri:<br /> a) prezentări: https://www.youtube.com/user/CardsRFun<br /> b) trucuri: https://www.youtube.com/channel/UCPV4BsRMseQ23RKy73uplyw ȘI https://www.youtube.com/user/scamschool<br /> <br /> Abia aștept să pot face următoarea achiziționare :D! Și vor fii multe achiziționări :D !<br /> Cam atât :D !...

Achizitie verificata

Superb

Livrarea a fost foarte rapida, oameni prietenosi ( m-au anunțat prin telefon cand e posibil sa vina dupa maxim o ora de la comanda) , calitatea cartilor perfecta.r<br /> Cu pachetul vechi , aveam un BCG, ma chinuiam la riffle shuffle.. partea cu amestecatul ( o carte deasupra alteia - mie imi erau 3-4 ). La pachetul asta iese perfect partea aia. La pretul asta nu am cuvinte.r<br /> Excelent!