Citizens Theory11 Mărește
Citizens Theory11
Citizens Theory11 Citizens Theory11 Citizens Theory11 Citizens Theory11 Citizens Theory11 Citizens Theory11

Citizens Theory11

Cele mai complexe si sofisticate carti de joc produse de Theory 11.
Ofera cadou acest pachet de carti de joc premium si vei surprinde in cel mai placut mod posibil.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 5 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 5 puncte adica un cupon de 2.50 lei.


55.00 lei

Wishlist

Descriere

"Norocul ii favorizeaza pe cei bravi" (Audentes Fortuna Iuvat). Acesta este mesajul central al cartilor de joc Citizen. Mesajul este imprimat pe spatele fiecarei carti de joc si pe cei 2 jokeri.
Pentru cei care cunosc portofoliul de carti marca Theory, nu este o surpriza atentia la detalii remarcabila cu care este realizat fiecare element de pe cutie si de pe spatele cartilor de joc.
Cutia pachetului de carti de joc Citizen este embosta, cu forme in relief si prezinta o premiera a modului de lucru Theory care a combinat pentru prima data folia de aur, stantarea la cald si folia de bronz pentru a obtine un efect cu totul special.
Pachetul contine o carte dubla, de promovare a cartilor de joc Citizen si a companiei producatoare Theory 11. Aceasta carte dubla este expresia a ceea ce creeaza Theory 11 - opere de arta cu o atentie la detalii rar intalnita.
Asii sunt customizati avand in centru intr-un mod stilizat initiala pachetului Citizen. Restul cartilor combina nota standard cu care suntem obisnuiti cu nuanta aurie de pe spatele pachetului.
De asemenea sigiliul este customizat si contine un mesaj in limba latina.
Noi am fost impresionati cand am pus mana prima data pe un pachet de carti Citizen si am vrut sa vedem daca opinia unor cunoscuti review-eri de carti de joc internationali este similara cu a noastra. Aproape in unanimitate parerea despre cartile de joc Citizen este excelenta. Este adevarat ca sunt voci care ar fi preferat ca si fata cartilor sa aiba elemente la fel de sofisticate ca si cele de pe spatele cartilor, insa unii spun ca de fapt in modul in care se prezinta pachetul acum este mult mai usor sa fie folosit in diverse trucuri magice cu carti de joc.
Carti de joc Made in USA

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Este un pachet de carti de joc rafinat, cutia este superba

Arata foarte bine si se simt excelent. M-a sunat cineva foarte amabil sa ma anunte ca pleaca comanda. A ajuns a doua zi, foarte frumos impachetate in cutie de carton. Servicii de calitate premium. Recomand acest magazin cu incredere.