• Bicycle Archangels Carti de Joc
  • Bicycle Archangels Carti de Joc
  • Bicycle Archangels Carti de Joc
  • Bicycle Archangels Carti de Joc
  • Bicycle Archangels Carti de Joc

Bicycle Archangels Carti de Joc

66,00 lei
Livrare in 24h

Antiteza bine si rau este exprimata intr-un mod artistic exceptional in acest pachet de carti de joc bicycle. Un cadou excelent pentru cei carora le place sa filozofeze pe marginea laitmotivelor care au procupat omenirea din cele mai vechi timpuri: bine si rau.
Designul a fost creat de Theory11 si ilustrat de Tom Lane in Regatele Unite. Spatele cartilor este creat cu atata finete incat cu cat te uiti mai atent cu atat vei gasi mai multe detalii. Cutia prezinta antiteza binelui si a raului, a intunericului si a luminii, a noptii si a zilei, a ingerilor si a demonilor. Asul de Pica, Jokerii, spatele cartilor de joc si cutia sunt customizate. Formele in relief de pe cutie dau o senzatie placuta la atingere, alaturi de accentele aurii.

Carti de joc Bicycle fabricate in USA de United States Playing Cards Company la standarde de calitate premium a materialelor si a finish-ului.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 6 puncte de loialitate . Cosul tau contine 6 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,00 lei .


Detalii ale produsului

Theory11
CARDSBICARCH

Referinte specifice