Cum puteti face o comanda

Cumpararea online este usoara si distractiva!

Comanda se realizeaza in pasi simpli.

Alegeti produsele dorite, apasati pe imaginea produsului sau numele acestuia si adaugati produsul in cosul de cumparaturi. Puteti continua navigarea adaugand si alte produse. Pe pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa stergeti produse, sa modificati cantitatile comandate sau sa goliti cosul de cumparaturi. De asemenea, puteti sa adaugati un cupon de reducere.

Comanda se poate inregistra daca aveti cont creat pe site sau puteti opta pentru comanda rapida. Sunt solicitate date minime despre dumneavoastra, astfel incat comanda sa poate fi pregatita si livrata cu succes. Prin crearea unui cont de client veti avea acces la monitorizarea detaliata a statusului comenzilor si veti beneficia de puncte de loialitate.

Autentificare si selectare adresa de livrare. Daca aveti deja un cont, puteti sa va autentificati, folosind adresa de email si parola pe care ati folosit-o la crearea contului.

Selectati metoda de livrare si metoda de plata dorita. Cititi cu atentie Termenii si Conditiile, inainte de plasarea comenzii. De fiecare data cand plasati o comanda pe site-ul www.jucariesimagie.ro, trebuie sa confirmati ca ati citit si ca sunteti de acord cu prevederile din Termeni si Conditii.

Alegeti metoda de plata: Plata Online cu card bancar prin MobilPay,Stripe, ApplePay, GooglePay sau Alegeti Plata ramburs la Curier sau Plata la ridicarea din magazin. In cazul platilor cu cardul prin MobilPay veti confirma comanda direct pe site-ul MobilPay dupa ce ati ales aceasta metoda 

Dupa finalizarea cu succes a comenzii, veti primi un e-mail de inregistrare a comenzii, urmand ca apoi produsele sa fie pregatite pentru livrare. Dupa finalizarea pregatirii coletului veti primi un e-mail cu numarul de confirmare a comenzii. In situatiile in care o comanda nu contine toate produsele solicitate din motive independente de vointa partilor, veti fi informat prin telefon si email in vederea remedierii situatiei.

Verificare status comanda

Pentru a verifica statusul unei comenzi se poate accesa "Contul meu" in sectiunea "Istoric comenzi". Fiecare comanda are marcata etapa in care se afla si ii este alocat un numar unic. O comanda ce este finalizata si se afla la curier va avea atribuit un numar de AWB (nota de transport) care poate fi urmarit pe site-ul curierului.

Exista posibilitatea de a urmari o comanda si in cazul in care nu aveti un cont de client, urmand instructiunile din email-ul primit la confirmarea comenzii.