Sucker Punch - Mark Southworth

210,00 lei
Livrare in 24h

Un efect magic spectaculos care imbina traditionala arta a manipularii de monede cu chipsurile de poker. Sucker Punch contine 14 jetoane de poker speciale care iti permit sa realizezi efecte infinite. Disparitii, productii, schimbari de culoare, transpozitii, penetrari - aproapre orice efect care iti trece prin cap. 

Sucker Punch include:- 3 Fly - o rutina clasica - Sun & Moon - o rutina cu monede de argint si cupru adaptata la Sucker Punch- Circular Change - shimbare de culoare- In the hands change - transformarea in mana spectatorului a unui chips de poker- Trinity - productie curata si disparitie a 3 chipsuri de poker- Through - trecerea unui chips de poker prin sticla- 14 chipsuri Nu conteaza la ce nivel esti! Cu Suker Punch vei uimi pe oricine.Eric Jones te invata 6 efecte super vizuale si usor de realizat pe care le poti face cu Sucker Punch. Timp de 1 ora te va ghida in instructiunile online prin toate elementele pe care trebuie sa le stii pentru a fii magic cu Sucker Punch. 

1
Ultimele produse in stoc

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 21 puncte de loialitate . Cosul tau contine 21 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 10,50 lei .


Detalii ale produsului

SUCKERPUNCH

Fisa tehnica

Dificultate medie
Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Achizitie verificata

Chiar tare

Daca te antrenezi putin poti sa faci ce face Shin Lim. Imi place mult, are instructiuni bune.