Invisible Zone (T-172)

100,00 lei
Livrare in 24h

Tu poti sa faci un obiect invizibil? Daca incerci acest truc magic … vei putea. Daca deja esti in faza in care realizezi spectacole, atunci cu acest truc iti vei creste popularitatea.

Tenyo este unul din cele mai cunoscute nume in domeniul magiei. Tenyo Magic Company a fost fondata in Shokyokusai Tenyo in Japonia in anul 1940. Akira Yamada a continuat legenda si inca din anii 1960 japonezii de la Tenyo Ltd s-au specializat pe inventii exceptionale in acest domeniu, creand iluzii spectaculoase. Datorita faptului ca fiecare iluzie Tenyo este asociata unei anumite perioade de comercializare, produsele Tenyo au devenit foarte repede indragite de colectionari.Magicianul introduce un pix obisnuit prin Zona Invizibila si … mijlocul pix-ului devine invizibul desi ambele capete sunt vizibile. Mai mult, magicianul misca de pix si mijlocul acestuia ramane invizibil. Un truc care ne aminteste de Dosarele X pentru ca este uimitor cum un obiect poate sa devina invizibil chiar sub ochii nostri.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 10 puncte de loialitate . Cosul tau contine 10 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 5,00 lei .


Detalii ale produsului

TINVISIBLEZONE

Fisa tehnica

Dificultate mica
Varsta 6 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)