Joc educativ de strategie cu carti Yo-si-No Mărește
Joc educativ de strategie cu carti Yo-si-No
Joc educativ de strategie cu carti Yo-si-No Joc educativ de strategie cu carti Yo-si-No Joc educativ de strategie cu carti Yo-si-No video

Joc educativ de strategie cu carti Yo-si-No

Joc de strategie cu carti de joc

Recomandat copiilor 7+

Numar jucatori: de la 2 la 4

Contine 40 de carti de joc imprimate: 18 carti cu elemente, 11 jackpots, 11 zambete

 Miza jocului: Sa strangi cele mai multe carti jackpot si zambete jucand la cacialma.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 5 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 5 puncte adica un cupon de 2.50 lei.


50.00 lei

Wishlist

Descriere

Regulile jocului: Pune pachetul de carti cu elemente cu fata in jos in centrul mesei. Se incepe de la cel mai mic jucator (ii vom spune A). Acesta trage 3 carti din teanc, se uita la ele, numara cate elemente are si anunta orice numar vrea, mai mic sau egal cu 9. In functie de strategia jucatorului, acesta poate sa spuna adevarul sau sa spuna un numar diferit de suma obtinuta prin numarat.

Sunt 2 posibilitati de joc:

-          Fie jucatorul urmator (B) il crede pe jucatorul (A) si preia cartile de la el. Atunci jucatorul (A) primeste un zambet. Jucatorul B va lua una dintre cele 3 carti, o va pune cu fata in jos pe masa si o va inlocui cu prima carte din teancul de pe masa. Acum jucatorul B va anunta un scor care trebuie sa fie mai mare ca al jucatorului (A), dar intotdeauna egal sau mai mic cu 9. Daca jucatorul urmator (C) il va crede, va prelua cartile de la el iar jucatorul (B) va castiga un zambet. Si asa mai departe.

-          Fie jucatorul (B) nu il crede pe jucatorul (A) si refuza sa ia cartile. Daca jucatorul (A) spunea totusi adevarul, atunci cele 3 carti sunt puse ultimele in teancul de carti si jucatorul (A) va primi un zambet. Drept pedeapsa, jucatorul (B) va trebui sa stea o tura. Daca jucatorul (A) nu spunea adevarul si numarul elementelor e diferit de ce a spus, atunci acesta nu va primi niciun zambet, cele 3 carti sunt puse la fundul teancului si jucatorul (B) va extrage 3 carti noi.

Daca un jucator anunta 9 si spune adevatul, atunci va primi 2 zambete. 5 zambete pot fi schimbate pe 1 jackpot.

Jocul se poate opri si se declara castigatorul cand unul dintre jucatori are 1 jackpot sau 2.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 7 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)