• Cartea Magica, Di Fatta

Cartea Magica, Di Fatta

45,00 lei

O carte speciala pentru copilul tau! La inceput are paginile ALBE si incet incet se umple cu pagini colorate! Cartea magica este un truc de magie pentru copii (daca vrei sa ii uimesti), dar pe care il pot face si copiii de 6 ani+
Urmareste mai jos filmul pregatit chiar de noi Top 5 trucuri de magie pentru copii (explicate si demonstrate la noi in magazin).
Contine Instructiuni Video pregatite chiar de 

Pentru acest efect minunat primesti acces la un curs creat chiar de magicianii Jucarie si Magie in limba romana in care vei invata de la zero cum sa realizezi efectul din video.

O carte cu adevarat magica! La inceput magicianul arata publicului cartea cu pagini ALBE … si in mod MISTERIOS incep sa apara desene alb-negru si tot in mod MISTERIOS fiecare imagine se coloreaza complet. Desenele reprezinta animale si scene din jungla, foarte indragite de copii.
Iluzia este usor de realizat, poate fi prezentata de incepatori si sigur vor impresiona din prima audienta. Ca parinte, daca ii prezinti copilului tau acest truc, sigur ti-ai castigat un fan. Contine intructiuni.


Dimensiune: 21 x 28,5 cm

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 4 puncte de loialitate . Cosul tau contine 4 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,00 lei .


Detalii ale produsului

DiFatta
COLORINGBOOKDIFATTA

Fisa tehnica

Varsta 6 ani+

Referinte specifice