Ash and Ember Silver Curved

220,00 lei
Livrare in 24h

Inelul Ash & Ember a fost proiectat de Zach Heath, Jason Brumbalow si de o echipa de designeri de inele cu experienta, pentru a oferi un moment impecabil.

In magie, schimbarea vizibila a unui obiect genereaza cele mai puternice reactii. Ash & Ember este primul gimmick ce iti permite schimbarea culorii inelului. Nimic de genul acesta nu a fost vazut pana acum.- Simplu, elegant si socant. - Nici o pregatire sau configurare in prealabil- Instant- Resetare rapida- Extrem de usor de realizat- Accesoriu zilnic, il puteti purta oriunde- Calitate - Precizie - Gimmick durabil- Inel suplimentar inclusInelele pot fi de mai multe marimi. Alegeti dimensiunea corecta.

14
1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 22 puncte de loialitate . Cosul tau contine 22 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 11,00 lei .


Detalii ale produsului

AECURVED_SIL14
2021-06-01

Fisa tehnica

Dificultate mica
Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Superb

Superb<br /> <br /> Este primul truc ( daca se numeste truc ) de magie pe care il achizitionez.<br /> Instructiunile video sunt excelente, in mai putin de o ora am reusit sa ma descurc cu el ( chesti basic dar de efect ).<br /> <br /> Rezultatele in fata publicului ( sotia si copilul ) au fost cu mult peste asteptari. Facand parte din familie mi s-a facut mila de ei si le-am aratat trucul ( bineinteles dupa ce i-am lasat vro ora sa caute butonul care schimba culorile :)) - evident nu exista asa ceva )