Box Pad (RED) DVD and Gimmick by Gary Jones and Chris Congreave Mărește
Box Pad (RED) DVD and Gimmick by Gary Jones and Chris Congreave

Box Pad (RED) DVD and Gimmick by Gary Jones and Chris Congreave

Un efect spectaculos in care un carnetel se schimba instant intr-un pachet de carti de joc. Poate fi realizat oriunde, oricui si in orice conditii. Recomandat pentru cei care realizeaza street magic sau iluzionism in baruri.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 14 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 14 puncte adica un cupon de 7.00 lei.


142.80 lei

Wishlist

Descriere

Efectul poate urma scenariul: te apropii de un grup de oameni. Ii intrebi in gluma daca doresc sa comande ceva (similar cu un chelner). Daca zic nu, atunci le spui ca "este in regula, mai bine va fac un efect magic" Si instant carnetelul se transforma intr-un pachet de carti de joc. Poti deschide pachetul si scoate cartile de joc.

Alaturi de DVD-ul cu explicatii (in limba engleza) este oferit si gimmick-ul (pentru pachet de carti de joc cutie rosie).
Pachetul de carti de joc nu este inclus.

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)