Black Exquisite Special Players Edition by De'vo vom Schattenreich and Handlordz Mărește
Black Exquisite Special Players Edition by De'vo vom Schattenreich and Handlordz
Black Exquisite Special Players Edition by De'vo vom Schattenreich and Handlordz Black Exquisite Special Players Edition by De'vo vom Schattenreich and Handlordz Black Exquisite Special Players Edition by De'vo vom Schattenreich and Handlordz Black Exquisite Special Players Edition by De'vo vom Schattenreich and Handlordz Black Exquisite Special Players Edition by De'vo vom Schattenreich and Handlordz Black Exquisite Special Players Edition by De'vo vom Schattenreich and Handlordz Black Exquisite Special Players Edition by De'vo vom Schattenreich and Handlordz

Black Exquisite Special Players Edition by De'vo vom Schattenreich and Handlordz

Aceste carti de joc sunt create de renumitul Devo si de uimitoarea artista Anika Burell. Este un pachet de carti de joc rar, unic, uimitor, foarte rar si un 'must' pentru colectionari sau magicieni.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 8 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 8 puncte adica un cupon de 4.00 lei.


80.00 lei

Wishlist

Descriere

Cartile de joc Black Exquisite Special Players Edition sunt printate de USPCC in USA pe unul dintre cele mai fine stock-uri din lume!

Amprenta artistei Anika pe detalii este uimitoare iar De'vo si-a pus si el amprenta "Twin tip" - poti obtine evantaie diferite in functie de directia in care il faci. 

De asemenea, include carti speciale Gaff pentru trucuri de magie. Magicienii vor iubi jokerii pentru ca permit ca imaginea cartii selectate de spectator sa apara in imaginea unui pahar cu vin.

Nu rata aceasta editie limitata a lui Devo si a Anikai Burrell.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)