• AVIATOR Heritage Carti de Joc

AVIATOR Heritage Carti de Joc

35,00 lei

Cartile de joc AVIATOR Heritage Edition ne duc mai aproape de cer! Pot fi folosite pentru diverse jocuri, trucuri de magie, colectii personale sau pot fi un cadou deosebit de Craciun sau alte evenimente speciale.

In urma cu un secol omul a depasit norii si a atins imposibilul. Acest lucru care a schimbat lumea este celebrat de pachetul de carti de joc Bicycle, AVIATOR® Heritage Edition.
Pachetul de carti AVIATOR a fost conceput in 1927 pentru a comemora zborul transatlantic realizat de Charles Lindbergh si de atunci aceste carti de joc sunt disponibile si cautate in intreaga lume. La aproape 90 de ani dupa ce a fost conceput, a fost lansata o noua editie - AVIATOR® Heritage Edition, inspirata de aceasta data de Howard Hughes, un alt personaj inovator in domeniul aviatic. Cutia are design vintage si spatele cartilor ilustreaza in mod artistic cursele lui Hughes, pastrand stilul Bicycle.

Concepute de D&D in colaborare cu US Playing Card Co. Fabricat in U.S.A.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 3 puncte de loialitate . Cosul tau contine 3 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 1,50 lei .


Detalii ale produsului

Bicycle
AVIATORHERITAGE

Referinte specifice