• Greatest magic show, trusa de magie pentru copii
  • Greatest magic show, trusa de magie pentru copii
  • Greatest magic show, trusa de magie pentru copii

Greatest magic show, trusa de magie pentru copii

375,00 lei

O trusa de magie pentru copii pentru spectacole speciale. Include trucuri clasice dar si trucuri care de obicei nu se gasesc in seturi de magie, ceea ce face acest set de magie mult mai avantajos.In cufarul elegant din aluminiu, similar cu cel folosit de magicienii profesionisti pentru spectacole de close up, gasesti 21 de efecte magice pe care nu trebuie sa le ratezi.

Cutia este realizata din aluminiu, cu finisaje de calitate si masoara 52 cm lungime x 9 cm inaltime x 34 cm latime. Poate fi transportata cu usurinta acolo unde micul magician isi face spectacolul.In interior este capitonata astfel incat toate trucurile stau fixate si bine organizate.Trucurile magice incluse sunt urmatoarele:- Cupe si bile- Clarviziune- Tubul Magic- Ace prin moneda- Zarul magic- Capsula magica- Vaza si bila- Agrafa magica- Disparitiile incredibile- Sticla Imp- Efectul squash- Zarul miraculos- Esarfa care dispare- Poker transformation- 3 card Monte- Cartile miraculoase- Pachet de carti de joc Svengali- Pachet de carti de joc obisnuit- Oul fabulos- Maimuta infometata- Cutiile chinezestiInclude instructiuni doar in limba engleza.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 37 puncte de loialitate . Cosul tau contine 37 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 18,50 lei .


Detalii ale produsului

DiFatta
GMSE

Fisa tehnica

Dificultate mica
Varsta 6 ani+

Referinte specifice