2018 Madison Edition of The Expert at the Card Mărește
2018 Madison Edition of The Expert at the Card
2018 Madison Edition of The Expert at the Card 2018 Madison Edition of The Expert at the Card 2018 Madison Edition of The Expert at the Card 2018 Madison Edition of The Expert at the Card 2018 Madison Edition of The Expert at the Card

2018 Madison Edition of The Expert at the Card

Aceasta carte este o editia speciala a celebrei carti si greu de gasit The Expert at the Card Table, considerata temelia trucurilor de magie cu carti de joc.
Artista Neema Atri a luat fiecare desen original ale mainilor lui Erdnase realizate de MD Smith si le-a modificat adaugand tatuajele lui Daniel Madison.

Detalii

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 14 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 14 puncte adica un cupon de 7.00 lei.


149.00 lei

Wishlist

Descriere

Daniel Madison: "Aceasta carte nu imi apartine. Nu am scris-o eu si nici nu am desenat vreo schita. S.W. Erdnase a fost autorul, M.S. Smith a desenat fiecare imagine a mainilor lui Erdnase si cartea originala a fost publicata prima data in 1902. Ricky Smith a sugerat sa folosim tatuajele de pe mainile mele pe fiecare desen din carte iar prietana mea Neema a facut acest lucru. Apoi cartea a fost printata.
De cele mai multe ori sunt asociat cu ideea de "Erdnase Capitalist". Insa ca de obicei, ceea ce fac nu are legatura cu banii. De aceasta data nu am avut niciun avantaj prin aceasta asociere, doar satisfactia de a fi parte din acest proiect.
Daca aceasta carte este prima ta carte din colectia Erdnase, iti multumesc. Contiunui sa sper ca sunt vazut ca cel care se straduieste sa ii contiunue munca, in calitate de elev, de fan si ambasador al stiintei si artei de manipulare a cartilor de joc".

Specificatii

NivelDificultateredus (pentru incepatori)
VarstaRecomandatapeste 6 ani
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)