AmazeBox Black (Gimmicks and Online Instructions) by Mark Shortland and Vanishing Inc

300,00 lei
Livrare in 24h

Amaze box iti ofera o metoda revolutionara sa schimbi biletele de hartie sau carti de joc. Spre exemplu, spectatorii scriu filmul lor favorit pe biletele de hartie si apoi pe pun intr-o cutie neagra. Magicianul nu atinge cutia; cineva din public vine pe scena, deschide cutia si selecteaza un bilet la intamplare. Va selecta mereu biletul pe care doresti tu sa il selecteze.

In baza feed-back-ului primit de la magicieni din intreaga lume, acum AmazeBox este mai mare (poate tine pana la 200 de bucatele de hartie fata de 30 cat tinea editia precedenta) dar este si mai rezistenta. Cutia este facuta cu placute de metal care ii dau durabilitate dar poate fi si usor transportata.Cu AmazeBox vei putea sa:- schimbi pana la 200 de bilete- sa faci rutina inconjutat- sa calatoresti oriunde fiind usor de transportatMark Shortland iti va explica intr-un video de 45 de minute (in engleza) absolut tot ce trebuie sa stii: cum sa asamblezi cutia, rutina si alte secrete. Cu AmazeBox show-ul tau se va schimba complet!Multi magicieni cunoscuti la nivel mondial apreciaza acest nou si revolutionar instrument"Am facut o rutina de Q&A timp de un secol. Am incercat multe metode ca ceea ce fac in timpul actului sa para natural si fara sa intervin cu mainile. Pungi, cutii, plicuri. Aceasta este cea mai inocenta metoda pe care am vazut-o!" Paul Draper"Mark Shortland a creat o solutie ingenioasa pentru o problema de-ao viata a magicienilor. Arata natural, fara maini si simplu de folosit; ar putea fi exact ceea ce cautai pentru show-ul tau." Luke Jermay

1
Ultimele produse in stoc

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 30 puncte de loialitate . Cosul tau contine 30 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 15,00 lei .


Detalii ale produsului

AMAZEBOX_BLK

Fisa tehnica

Dificultate medie
Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)