EVOLUSHIN MAGIC SET by Shin Lim Mărește
EVOLUSHIN MAGIC SET by Shin Lim
video

EVOLUSHIN MAGIC SET by Shin Lim

Setul de magie EVOLUSHIN creat de Shin Lim este cel mai inovativ set de pe piata, focusat pe incepatori. Insusi Shin Lim a adaptat instrumente secrete pe care le poti folosi ca un magician profesionist.
Toate efectele sunt usor de invatat si de realizat. Instructiunile sunt video, in limba engleza, explicate chiar de Shin Lim - campion international si castigatorul concursului America's Got Talent, de 2 ori.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 24 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 24 puncte adica un cupon de 12.00 lei.


245.00 lei

Wishlist

Descriere

Vei primi toate instrumentele secrete pentru a uimi!
- magie cu carti de joc
- magie cu monede
- poti sa faci obiecte sa pluteasca in aer
- poti face sa dispara obiecte 
- poti sa faci trucuri de mentalism (citire a mintii)
- magie cu lichide
- poti face obiecte sa apara si sa dispara
- poti face ca obiectele sa isi schimbe locul 
- si multe altele!

Toate instructiunile sunt explicate de Shin Lim! E ca si cum ai primi lectii private de la unul dintre cei mai faimosi magicieni.
Bonus - Shin Lim te va invata 2 efecte close -up. Astfel, vei avea o multime de efecte de realizat si vei putea inovezi propriile efecte.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 12 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)