Trenuletul Dinozaurilor Mărește
Trenuletul Dinozaurilor
Trenuletul Dinozaurilor Trenuletul Dinozaurilor

Trenuletul Dinozaurilor

Toata lumea la bord! 

Ai parte de o aventura preistorica alaturi de Trenuletul Dinozaurilor si de dinozaurul Laura Gigantosaurus. 

Detalii

Disponibil in curand

Acest produs iti aduce 8 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 8 puncte adica un cupon de 4.00 lei.


85.00 lei

Wishlist

Descriere

Acum copii pot fi conductorii Trenuletului Dinozaurilor si pot crea povesti magnifice in jurul acestei jucarii.

Trenuletul Dinozaurilor de la Tomy are locomotiva cu far si 2 vagoane.

Locomotiva are buton care declanseaza aprinderea farului dar si emiterea a 5 sunete din vestitul serial.

Rotile se misca si unul dintre vagoane este ocupat de un pasager preistoric – dinozaurul Laura Gigantosaurus, care poate fi detasat.


Trenul Dinozaurilor este un desen animat care il are in centru pe curiosul tanar Tyrannosaurus Rex pe nume Buddy, care impreuna cu familia sa adoptiva Pteranodon, calatoreste cu trenul dinozaurilor pentru a explora si a avea aventuri diverse cu toate speciile de dinozauri. Trenul Dinozaurilor este condus de Troodons si circula prin intreaga lume - traverseaza chiar si oceane si mari, oprindu-se pentru a vizita animalele preistorice. Povestea are loc in era Mezozoica numita si "Era Dinozaurilor", trecand prin pasaje magice ale timpului catre perioadele Triassic, Jurassic si Cretacic. Lumea Dinozaurilor este vazuta prin ochii lui Buddy T-Rex, un dinozaur junor care a fost adoptat si care descopera ca este de fapt Tryrannosaurus Rex. El este curios de diferentele dintre specii si doreste sa invete despre toate cate ceva, pe parcursul calatoriei sale cu Trenul Dinozaurilor. Dinozaurii din poveste intruchipeaza specii descoperite de paleontologi.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 3 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews

Descopera magia